Andrea Bocelli Ziggo Dome 2017. Andrea eindelijk weer in Nederland!

Andrea Bocelli Ziggo Dome 2017

Andrea Bocelli op 14 oktober in de Ziggo Dome

Andrea Bocelli
Zaterdag 14 oktober 2017 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 70, € 80, €95 en € 110 ( excl. servicekosten)

Andrea Bocelli Tickets

Klik hier voor de Kaarten van Andrea Bocelli

Eindelijk komt Andrea Bocelli weer naar Nederland. Volgend jaar op zaterdag 14 oktober zal hij een concert geven in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Andrea Bocelli Ziggo Dome 2017

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli komt voor het eerst in tien jaar tijd voor een concert naar Nederland. Op zaterdag 14 oktober geeft de Italiaanse zanger een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaarten zijn vanaf vandaag 16 december 2016 verkrijgbaar bij ticketmaster.nl, volg deze link voor Andrea Bocelli Tickets Ziggo Dome 2017
Andrea Bocelli is een van de grootste tenoren van zijn generatie. Hij is de bestverkopende solo-artiest in de geschiedenis van de klassieke muziek met meer dan 80 miljoen verkochte albums in de afgelopen 22 jaar. Wereldwijd zijn mensen in de ban van zijn bijzondere stem waarmee hij grote aria’s en klassieke populaire lovesongs zingt. Romantiek, passie en emotie zijn slechts enkele woorden die de stem van Andrea Bocelli beschrijven. De fenomenale zanger heeft elf opera’s en tal van hits op zijn naam staan en tourt hiermee de hele wereld rond. Vriendin en collega Celine Dion deed in het verleden de uitspraak; ‘Als God kon zingen’, dan klonk hij als Andrea Bocelli’.

Romanza Anniversary Editie

Vorige maand heeft Andrea Bocelli zijn meest succesvolle album Romanza na 20 jaar opnieuw uitgebracht in een speciale editie. Wereldwijd zijn hier 17 miljoen exemplaren van verkocht, sinds de eerste editie in 1996. Zijn laatste studio-album Cinema, dat afgelopen voorjaar verscheen, is genomineerd voor een Grammy Award in de categorie Best Traditional Pop Vocal Album. Het is een popalbum met de grootste filmhits aller tijden uit filmklassiekers als ‘Love Story’, ‘The Godfather’, ‘La Vita E Bella’, ‘West Side Story’ en ‘Breakfast At Tiffany’s’. Op dit album zingt hij in vijf verschillende talen (Italiaans, Frans, Spaans, Engels en Siciliaans) en het bevat bijzondere duetten met o.a. popdiva Ariana Grande (E piu ti penso) en Nicole Scherzinger (Don’t cry for me Argentina).

Tijdens het concert in de Ziggo Dome neemt de zanger het publiek mee naar deze epische filmsets en zingt hij zijn bekende geliefde songs van zijn succesvolle albums. Daarnaast komt ook zijn klassieke repertoire, inclusief een aantal van zijn bekendste aria’s, ruimschoots aan bod.

Andrea Bocelli
Zaterdag 14 oktober 2017 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 70, € 80, €95 en € 110 ( excl. servicekosten)

Andrea Bocelli Tickets

Klik hier voor de Kaarten van Andrea Bocelli

Promotor van dit event:
Mojo Concerts, Noordeinde 21, 2611 KE, Delft, Nederland