De smaak van Italie. Najaars editie!

De Smaak van Italie

Heerlijk nagenieten met de Smaak van Italie Najaars editie.

Nu weer in de winkel!

 

de smaak van italie

 

Hij is er weer: het najaarsnummer van De Smaak van Italië! Deze herfst kun je je weer volledig onderdompelen in je favoriete land met de mooiste reisartikelen. Met onder andere lekkere recepten en bijzondere verhalen.

Culinaire wijnreizen onder het Gardameer

‘Voor lunch neem je de tijd. Wij eten nooit een broodje achter ons bureau, maar gaan er echt voor zitten. Goed eten is belangrijk’. Dit zegt de slowfoodvoorzitter van Oost-Lombardije. De woorden klinken ons als muziek in de oren. De Smaak van Italie zijn op uitnodiging naar het gebied afgereisd om drie wijnroutes te verkennen. Met name de Strada dei Vini e dei Sapori del Garda, de Strada del Vino Franciacorta en de Strada del Vino Colli dei Longobardi.

Toeren langs de kustlijn van Sud Pontino

Tussen Rome en Napels ligt een prachtige kustlijn waar weinig buitenlandse toeristen komen. bovendien heeft deze zuidelijkste provincie van de regio Lazio uitgestrekte zandstranden. Tel daar verse zeevis, buffelmozzarellaboerderijen en een voet op de Via Appia bij op en je hebt een heerlijke vakantiebestemming.

Acht oases in Florence

De huisfotograaf van het de Smaak van Italie, Sofie Delauw woont en werkt in Florence. Overigens weet zij als geen ander dé plekjes, waar een toerist niet snel komt. Voor een keer strijkt ze met haar hand over het hart en deelt ze haar ‘geheime’ lievelingsplekken in Florence, waar ze ontsnapt aan de drukte. Op voorwaarde dat we er niet met z’n allen tegelijk naartoe gaan. Beloofd?

Dit is nog maar een voorproefje van wat er allemaal te lezen is in het Najaarsnummer.

De Smaak van Italië – najaarsnummer

Het nieuwe nummer van De Smaak van Italië ligt vanaf vrijdag 15 september in de winkels (AKO, Bruna, Albert Heijn, etc) en is online te bestellen. Wil je geen editie meer missen? Neem dan een abonnement!