De smaak van Italie. Winter editie!

De Smaak van Italie

Heerlijk genieten met de Smaak van Italie

11 december weer in de winkel!

 

 

Hij is er weer: De december/januari editie van De Smaak van Italië! Je kunt je weer volledig onderdompelen in je favoriete land met de mooiste reisartikelen. Met onder andere lekkere recepten en bijzondere verhalen.

Inhoud december/januari editie 2018

SPECIAL VAN HET ITALIE EVENT: LITTLE ITALY, TASTE&TRAVEL. Hèt Italië event vol vakantie inspiratie, met korting op toegang voor alle lezers. Abonnees ontvangen een extra korting. Zie ook Little Italy

 

Kerstwinkel 2017

De Smaak van Italie!

Het nieuwe nummer van De Smaak van Italië valt op de mat op 8 december bij de abonnees en 11 december ligt De Smaak in de winkel!  (AKO, Bruna, Albert Heijn, etc) en is online te bestellen. Wil je geen editie meer missen? Neem dan een abonnement!

In de wintereditie van De Smaak van Italië vertrekken we naar de Etruskische Kust, Napels en Orvieto. Ook gaan we naar de buik van Italië, Emilia Romagna, en slapen we op koninklijke adresjes. Verder zetten we een aantal filmklassiekers in de spotlight, selecteerden de Wijze Wijnvrouwen budgetwijnen onder een tientje en delen we recepten waarin de tomaat de hoofdrol speelt.

Verder in deze editie

De beste reistips voor 2018
Ontdek de Etruskische kust van Toscane
Weekend in Orvieto (Umbrië)
De 29 beste culinaire plekken in Emiliana Romagna
Citytrip, op pad met een local in Napels
Slapen met smaak in Rome, Puglia, Amalfi, Venetie, Capri
De lekkerste wijnen onder een tientje

 

Het is weer heerlijk genieten met het blad in de kerstperiode…..