Fabio Volo. Winnaars bekend!
Fabio Volo

Van harte gefeliciteerd, Sander de Boer, Rieneke Kamminga en Marloe Boelens. Jullie zijn de winnaars van het boek ‘Het hoort er allemaal bij’. Het boek komt zo snel mogelijk naar jullie toe. Veel plezier met het lezen van het boek.

Maak kans op een exemplaar van ‘Het hoort er allemaal bij’. Deze boeken worden beschikbaar gesteld door Uitgeverij Wereldbibliotheek Wat moet je hiervoor doen. Stuur een email naar italienu@gmail.com, vermeld daarbij Winactie boek ‘Het hoort er allemaal bij’. Vergeet niet duidelijk je naam en adres te vermelden en waarom je kans wil maken op dit boek. De origineelste inzenders winnen het boek. Je kunt inzenden tot 18 april 2017. voorwaarden facebook actie boek het hoort er allemaal bij

Op 18 april verschijnt ‘Het hoort er allemaal bij’ van Fabio Volo

Waarom hebben jonge vaders het zo moeilijk?

Fabio Volo

Het hoort er allemaal bij

In ‘Het hoort er allemaal bij’ laat Volo ons zien wat er in een jonge man omgaat die zielsveel van zijn kind houdt maar tegelijkertijd in een nieuwe verhouding tot zijn vrouw komt te staan.

Nicola wordt voor het eerst vader. Hij houdt van zijn zoontje en zijn vrouw Sofia, maar het valt hem moeilijk zich te schikken in zijn nieuwe rol. Hij verlangt terug naar de tijd dat hij nachtenlang kon doorzakken met zijn vrienden, naar de dagen die Sofia en hij vrijend met elkaar in bed doorbrachten, naar de spontane weekendjes weg.

Na een paar maanden van vaderlijke verplichtingen is zijn huwelijk leeggelopen. Als tijdens een feestje een van de vrouwelijke gasten het met hem aanlegt, staat hij voor een dilemma: erop ingaan betekent teruggaan naar zijn oude leven zonder al die verantwoordelijkheden, er niet op ingaan betekent alles op alles zetten om zijn huwelijk en gezin te redden.

· Maak kennis met de Italiaanse Ronald Giphart
· Bestsellerauteur in Italië en Duitsland
· Herkenbaar leed en vermaak voor jonge ouders

Over de auteur

Fabio Volo

Fabio Volo

Fabio Volo (1972, Calcinate, Italië) is een fenomeen in Italië. Hij is schrijver, scenarioschrijver, acteur en presentator. Hij schreef acht romans, waarvan alleen al in Italië 5 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Gegevens
Verschijnt: 18 april 2017
Paperback met flappen
Prijs: € 17,99
ISBN: 9789028426993
Aantal pagina’s: 224
Ook beschikbaar als e-book
Oorspronkelijke titel: É tutta la vita
Vertalers: Miriam Bunnik en Mara Schepers