Italiaans. Nieuwe taalcursussen februari 2017

Italiaans

Nieuwe taalcursussen Italiaans met start in de week van 6 februari 2017

Actief taalonderwijs voor vakantiereizigers
exclusief bij NRC Academie, verzorgd door Studiolingua
italiaans

Italië is een populaire vakantiebestemming die jaarlijks miljoenen Nederlandse toeristen trekt. Zij komen niet alleen voor zon, zee en strand, maar zeker ook voor de cultuur en het lekkere eten. Een taalbarrière kan een flinke hindernis vormen om echt contact te maken of de juiste informatie te verkrijgen. Wie daarin verandering wil brengen en een passie heeft voor het Italiaans, schrijft zich nu in voor onze taalcursussen.

Onder leiding van ervaren docenten met het Italiaans als moedertaal leert u in korte tijd de vaardigheden om te kunnen communiceren met Italiaans sprekenden. In de colleges richt u zich op een actieve taalbeheersing aan de hand van veelvoorkomende en alledaagse situaties. Na afloop van de cursus kunt u zich goed verstaanbaar maken. Specifieke voorkennis van de taal is niet noodzakelijk. Door de kleine lesgroepen is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht.

Leerdoelen

Actieve taal beheersing: spreken, luisteren en lezen. Basiskennis grammatica: zinnen begrijpen en formuleren. Vragen stellen, verstaan en beantwoorden.

Lesmethode

De nadruk ligt op interactie, spreekvaardigheid en taalomgang. Naast de cursusboeken wordt er veel gebruik gemaakt van extra lesmateriaal in de vorm van krantenartikelen, opgenomen gesprekken, films en liederen.

Praktische informatie

Duur: 12 lessen van 2,5 uur. Totaal van 30 lesuren

Prijs: € 430 inclusief lesboek (t.w.v. € 20).

Niveau: A1, specifieke voorkennis van het Italiaans is niet noodzakelijk.

Locaties: Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Leeuwarden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Startdata: in de week van 6 februari 2017.
Alle exacte cursusdata, en meer inhoudelijk info, vindt u op de website van de NRC Academie: nrcwebwinkel.nl/taalcursussen_2017.

Deze cursussen worden speciaal voor NRC georganiseerd door Studiolingua.

Voor meer info belt u met 020-6939366 of mail naar nrc@studiolingua.nl.

Gastblog door:

Manuela Talana
Directeur Studiolingua