Italie evenement winter editie. Sapori d’inverno Winnaars bekend!

Italie evenement winter editie

Dit jaar voor de tweede keer het Italie evenement in de winter. We kunnen weer uitkijken naar een beetje Italie gevoel in de winter.

WINNAARS BEKEND
Gefeliciteerd met de entree kaarten voor dit Italië evenement in de winter! De winnaars zijn Annelies de Haan, Monique Kooger en Yvonne Maenen.
Veel plezier op het evenement!

ItalieNu mag 3 x 2 entree kaarten weggeven. Wat moet je hiervoor doen? Stuur een mail met naam en de reden waarom je deze kaarten graag zou willen winnen voor 30 september naar italienu@gmail.com. De origineelste inzenders maken kans op deze prijs. Wedstrijdvoorwaarden 2016

italie evenement winter editie

Sapori d’inverno

Met dit evenement kunnen we in de winter weer lekker vooruitkijken naar het nieuwe zomerseizoen. Op dit evenement Sapori d’Inverno kunnen er heerlijke producten geproefd worden uit de regionale keukens.

ITALIAANSE KEUKENS OP ITALIAANSE WIELEN!
Auto’s en eten. Tijdens Sapori d’Inverno worden beide Italiaanse specialiteiten gecombineerd op een uniek piazza. Diverse grappige en indrukwekkende rollende keukens vormen het grootste Italiaanse foodtruck plein. Hier kan volop geproefd worden, maar ook lang getafeld, want het driedaags evenement is op vrijdag en zaterdag zelfs open tot 21:00 uur! Er is volop keus uit verse pasta, pizza’s, arrosticini, panini, antipasti, dolci, etc. Kortom, een trendy, warm en gezellig plein met live muziek om samen te zijn met vrienden of familieleden, ook op vrijdag en zaterdag avond!

evenement-winter
INSPIRERENDE CADEAUS!
De smaak van de winter laat zich ook op andere manieren ervaren. In de luxe zalen van dit studiocomplex vindt u meer dan 2000 m² aan standruimte en terrassen. Er is geen betere plek denkbaar om ideeën op te doen voor de winterse feestdagen. Sapori d’Inverno is namelijk ook mode, lifestyle en uiteraard alles voor in de keuken en op tafel. De sfeervolle houten huisjes zijn dan ook gevuld met allerlei lekkernijen, mode, wijnen, reisaanbieders, panettone’s, espresso en accessoires.

Op 21, 22 en 23 oktober a.s. is het zover. Niet alleen lekker eten maar ook volop cadeau-inspiratie voor december en een verrassend kijkje in de leukste wintersportplaatsen van Italië. De winter begint dit jaar dus hartverwarmend Italiaans! Ook dit winterevenement van Maestro Events vindt plaats in Utrecht. Niet rond Kasteel de Haar, maar in de sfeervolle en warme Central Studios

winter-evenement

SFEERVOL EN INDRUKWEKKEND NIEUWE LOCATIE!
De Central Studio’s in Utrecht vormen al vele jaren een bekende plek voor internationale producers die deze ruimte gebruiken om bekende tv-programma’s op te nemen. In oktober staan de camera’s op u gericht, als ondernemer en als Italië-liefhebber. Het centrum is namelijk bij uitstek geschikt voor de wintereditie van het Italië Evenement. Omringd door stijlvolle zwarte gordijnen en in het sfeerlicht van een enorme kroonluchter komt u in de juiste winterstemming. Bovendien zijn de Central Studios, in het midden van het land, gemakkelijk bereikbaar. Binnen 5 minuten vanaf de A2. PARKEREN IS GRATIS!

VOORVERKOOP MET € 2,50 korting

Via ItalieNu is je kaart geen 10 euro maar € 7,50

Koop hier je kaarten met korting!