Italie Evenement. Smaak en Stijl Evenement 2017!

Italie Evenement

Het is bijna weer zover. We wachten geduldig op het zonnetje! Met het vooruitzicht dat we weer kunnen genieten van de Italiaanse klanken, kleuren en geuren. Het Italië Evenement Smaak & Stijl 2017 zal net als de vorige edities plaatsvinden in de parken en tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens, 19 20 en 21 mei.

WINNAARS BEKEND!

Italienu feliciteerd Petra van der Steen uit De Meern en Thea van de Wal uit Schoonrewoerd.
Van Harte gefeliciteerd met de kaarten.
Veel plezier op het Italie Evenement!

MAAK KANS OP 2 KAARTEN

ItalieNu mag ik 2 x 2 kaarten weggeven. Wat moet je hiervoor doen. Stuur een email naar Italienu@gmail.com met een leuk slogan betreft het Italië Evenement. De actie loopt tot 12 mei 2017.

 
Italie evenement

In deze editie 2017:

Op 19, 20 en 21 mei bieden meer dan 200 exposanten, koks en artiesten voldoende alibi. En de prachtig gerestaureerde kasteeltuinen van De Haar krijgt u daarbij cadeau!

Napels speelt tijdens de 14de editie van het Italië Evenement | Smaak & Stijl een bijzondere rol. De stad van de pizza is ook de meest charmante en veelzijdige stad van het land. Op het Piazza della Bella Napoli komen alle elementen samen, want Napels staat dit jaar in de schijnwerpers. Natuurlijk zullen daar de tarantella en het NK Pizzabakken (houtovens) niet ontbreken.

het italie evenement Smaak & stijl 2016

Nieuw zijn ook het Piazza della Dolce Vita, waar ‘het goede leven’ centraal staat en waar u terecht kunt voor de laatste mode, bijzondere kunst en design, en indrukwekkend veel Italiaanse producenten. Op het Ballare in Piazza is van alles te eten en te drinken. Een prima plek om even bij te komen na het slenteren, zou je denken. Niets is minder waar: hier mag gedanst worden! Centraal gelegen in de kasteeltuin zorgen Gerardo Balestrieri en dj Porzio voor swingende muziek en een flinke portie vakantieherinneringen. Dans en geniet, ofwel Balla e divertiti!

het italie evenement Smaak & stijl 2016

Speciale gast dit jaar is Giovanni Caminita, bekend van 24Kitchen en als bandlid van Marco Borsato. Hij zal tijdens het evenement dan ook van zich laten horen én proeven. Verder komt u ogen en oren te kort bij de vele auto’s, modepresentaties, proeverijen en workshops. En terwijl papa’s en mama’s de stands en terrasjes bezoeken, vermaken de kinderen zich bij de gratis activiteiten. Kortom, dit ‘Italiaanste’ feest van het jaar is bij uitstek geschikt als voorproefje op de zomer!

Voor meer informatie: www.kasteeldehaar.nl
of http://www.italieevenement.nl/

Informatie openingstijden.
Vrijdag 19 mei 2017 10:00-18:00 uur
Zaterdag 20 mei 2016 10:00-18:00 uur (Ballare in Piazza)
Zondag 21 mei 2016 10:00-18:00 uur

Entreeprijs € 17,50 per persoon

Of in de voorverkoop met € 13,50
Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Parkeren
€ 6,- per auto. Ticket te koop bij de kassa’s van Kasteel de Haar.

Kaartverkoop

Tijdens het evenement bij de kassa’s van Kasteel de Haar.
Of in de voorverkoop

Kasteel de Haar

Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilens
Telefoon: 030 677 85 15 (tijdens kantooruren)