LITTLE ITALY. HET IS BIJNA ZOVER!

LITTLE ITALY
little italy

De makers van het blad ‘De Smaak van Italie’, hebben het evenement georganiseerd LITTLE ITALY TASTE & TRAVEL. Dit evenement vindt plaats op 27 t/m 29 januari 2017 in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Een leuke voorbereiding op de komende vakantie in 2017. Start je vakantie hier!

Mis het niet – Non mancate!

Dit evenement Little Italy, Taste & Travel is een leuk evenement voor iedereen die zich wil oriënteren voor zijn vakantie naar Italie. Er is veel informatie te vinden over diverse reisaanbod of je nu aan het strand je vakantie wil vieren of van cultuur wil genieten. Op dit evenement staat de Italiaanse vakantie beleving centraal en natuurlijk kun je hier heerlijk genieten van tastings en proeverijen van streekproducten uit de aanwezige regio’s.

Het reisaanbod bestaat uit rondreizen, sportieve reizen (mountain biken, wandelen, duiken), culinaire reizen, cultuur- taalreizen, trouwen Italië. Aanbod aan type accommodaties: B&B’s, agriturismi, charmehotels, maseria’s, trullo, Alberghi diffusi, bijzondere accommodaties: van boomhut tot kastelen. Als bezoeker kan je terecht voor al je vragen bij gespecialiseerde aanbieders, aanwezige, reisbloggers en via workshops en presentaties.

Er is daarnaast veel aandacht voor de diversiteit en verscheidenheid van de Italiaanse regio’s. Inspiratie, proeven en beleven zijn terug te vinden in de tastings en culinaire proeverijen van streekproducten uit de aanwezige regio’s. Dit maakt de Italiaanse vakantiebeleving compleet!

Naar het evenement
Openbaar vervoer vanaf Centraal station
Vanaf Centraal Station: Bus 21, halte Van Hallstraat
Vanaf het Centrum: Tramlijn 10, halte Van Limburg Stirumplein

Auto
Vanaf de ring A10: Afslag S103/S104 (Haarlem), rij richting centrum via de Haarlemmerweg. Aan uw linkerhand vindt u de Westergasfabriek.

Vanaf Schiphol: A4 richting Amsterdam (ring A10). Afslag S103 via de Haarlemmerweg richting centrum volgen.
Route naar de Westergasfabriek met Google Maps

Parkeren (gelegen tegenover Westergasfabriek)
De Westergasfabriek ligt in Westerpark en is een autoluwe omgeving. Parkeren kunt u bij:
Q Park Westergasfabriek, Van Bleiswijkstraat 8 1051 DG A’ dam

Parkeergarage Willemspoort Haarlemmer Houttuinen 549 A’dam
10 minuten loopafstand

LITTLE ITALY EVENT

little italyBooking.com