Masterclass Italiaanse keuken. Sardinië staat centraal!
masterclass italiaanse keuken

Masterclass Italiaanse keuken/ Bron: De Smaak van Italie

Ben jij liefhebber van de Italiaanse keuken? Dan hebben we goed nieuws! De komende tijd gaan we verschillende masterclasses organiseren waar iedere keer een andere regio centraal staat. We trappen in juni af met Sardinië!

Masterclass Sardinië

Onder leiding van Nicoletta Tavella (eigenaresse van kookstudio La Cucina del Sole) maak je een typisch Sardijns menu bestaande uit een primo, een bijgerecht en een dessert. Je gaat ravioli met aardappel, kaas en munt in tomatensaus maken, aubergines met knoflook en zongedroogde tomaten en seadas, een soort grote, ronde ravioli met milde, verse kaas, besprenkeld met honing. De gerechten worden begeleid met verschillende wijnen, waarover je uitleg krijgt van onze wijnexperts. Daarnaast zal Sardinië-expert Wilbert Geers van Sardinië Info je op de hoogte brengen van interessante en praktische reisinformatie.

Waar en Wanneer:

De masterclass vindt plaats in de Kookstudio Amsterdam Flavours op het Westergasterrein in Amsterdam. De locatie is verdeeld over twee verdiepingen en voorzien van een Arclineakeuken, uitgerust met de nieuwste Smeg-apparatuur.
Wanneer?

Op zaterdag 17 juni vindt de masterclass twee keer plaats. In de ochtend van 10.00u tot 13.00u en in de middag van 14.30u tot 17.30u. De masterclass vindt plaats bij minimaal 10 deelnemers per sessie. Bij onderbezetting kunnen sessies worden samengevoegd.
Kosten

De prijs bedraagt € 75 per deelnemer, inclusief een aperitivo en drankjes en hapjes tussendoor.

Bestel Tickets voor de masterclass