Ristorante Impero Romano. Heerlijk genieten!

Ristorante Impero Romano
PERSONEEL GEZOCHT!! Impero Romano restaurant in Den Haag is op zoek naar een enthousiaste medewerker voor bediening/keuken met horeca ervaring om hun team te versterken. Parttime of fulltime. Interesse! Bel dan naar 070-3632425 of mail naar info@imperoromano.nl. Vermeld er even bij dat je de advertentie gezien hebt bij ItalieNu/Elisa!

Ristorante Impero Romano gelegen aan een mooie locatie vlakbij het Lange Voorhout. In de zomer is het mogelijk om van het gezellige terras gebruik te maken. Hier zit je vlakbij het centrum in een gezellige straat.

Terras Impero Romano

Terras Impero Romano

Wanneer je het restaurant binnenkomt merk je gelijk met hoeveel liefde het restaurant is aangekleed. Op de muren en plafonds zijn mooie beschilderingen aangebracht.
Senaat Rome

Op een van de muren is het Senaat van Rome geschilderd.

Niet alleen de ambiance is goed getroffen ook kun je heer natuurlijk genieten van de traditionele en originele Italiaanse keuken. Hier proef je het echte Italie! Er is een ruime selectie van overheerlijke gerechten en wijnen. Je wordt hier vriendelijke ontvangen door het personeel.

bediening aan tafel

bediening aan tafel

Het gerecht Tagliolini al tartufo wordt aan tafel geserveerd in de grote Parmezaanse kaas en afgemaakt met verse truffel.

Feest thuis of op het werk!

Het is zelfs mogelijk om de catering te laten verzorgen wanneer u iets te vieren heeft op het werk of thuis. Dat kan al vanaf 15 personen. Zij verzorgen het Italiaans buffet
met ‘alles er op en er aan’. Van een ‘antipasto’ tot en met een ‘dolce’ en van een ‘spumante’ tot en met een ‘grappa’. Het buffet kan worden opgehaald of het wordt uitgeserveerd. Ook de aankleding ter plekke kan verzorgd worden.

Wilt u meer informatie neem dan contact via 070 363 24 25 of info@imperoromano.nl.
Impero Romano
Kazernestraat 146, 2514 CW Den Haag
Ga naar Google Maps
T 070 363 24 25
E info@imperoromano.nl

Dagelijks geopend van 12.00 – 24.00 uur
Website: http://www.imperoromano.nl/nl/
Facebook: Like Impero Romano op Facebook

Ristorante impero romano

Parkeren bij Impero Romano
Tot 18.00 uur betaalt u op straat in het centrum van Den Haag € 2.60 per uur en na 18.00 uur € 2.10 per uur. De dichtstbijzijnde plek om te parkeren is de Nieuwe Schoolstraat en omliggende straten. In de Kazernestraat geldt een maximale parkeerduur van 30 minuten.