Theater, Musical en Concerten
Theater, Musical en Concerten

Aanstaande zaterdag 15 april speelt het North East Ska*Jazz Orchestra
in @Podium Grounds. Het NESJO is een 19-koppige bigband bestaande uit
jonge professionele muzikanten uit noord-oost Italië, die zich
specialiseren in het Jamaicaanse en afro-Amerikaanse genre.

Klinkt als… Akatz, Jazzbo, Many Loves Ska Jazz, São Paulo Ska Jazz
Deuren open: 20.00u
Aanvang concert: 21.00u
Meer informatie en tickets.

Het North East Ska*Jazz Orchestra is een 19-koppige bigband bestaande uit jonge professionele muzikanten uit noordoost Italië, die zich specialiseren in het Jamaicaanse en afro-Amerikaanse genre. De band werd opgericht in 2012 en heeft sindsdien diverse optredens gegeven in Europa, reikend van Spanje tot Slovenië.

Ennio Morricone

Ennio Morricone

Als onderdeel van zijn ’60 Years Of Music Tour’ zal Ennio Morricone op 19 september in Rotterdam Ahoy live zijn filmmuziek ten gehore brengen. De Portugese fadolegende Dulce Pontes zal als gastzangeres optreden. Het concert wordt uitgevoerd door het Tsjechisch Nationaal Symfonieorkest, aangevuld met een koor van meer dan 75 zangers en zangeressen. Het concert in Ahoy is de enige show van Ennio Morricone in de Benelux.

“Tijdens deze tour zal ik een compleet nieuw programma uitvoeren met nieuwe hoogtepunten. Natuurlijk zullen er altijd de klassiekers zijn zoals die ik voor de Sergio Leone-films heb mogen maken en The Mission. Maar in het algemeen zal de ervaring deze keer anders zijn. Zo ga ik muziek laten horen die ik heb gemaakt voor de films van Quentin Tarantino en werken van Leone die ik nog niet eerder heb laten horen.”

Ennio Morricone won diverse BAFTA Awards, Golden Globes en Oscars. Zijn bekendste werken zijn die voor ‘Once Upon A Time In The West’, ‘A Fistful Of Dollars’, ‘The Untouchables’ en het vorig jaar gelauwerde ‘The Hateful Eight’ van Quentin Tarantino.

Klik hier voor kaartjes van Ennio Morricone


Andrea Bocelli
Zaterdag 14 oktober 2017 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 70, € 80, €95 en € 110 ( excl. servicekosten)

Andrea Bocelli Tickets

Klik hier voor de Kaarten van Andrea Bocelli

Eindelijk komt Andrea Bocelli weer naar Nederland. Volgend jaar op zaterdag 14 oktober zal hij een concert geven in de Ziggo Dome in Amsterdam.


Bella Italia Met Leonie Meijer en Marijn Brouwers in theaterconcert!

Bella Italia

Bella Italia

The Voice finaliste Leonie Meijer en zanger/acteur Marijn Brouwers zijn vanaf komend najaar te zien in het bijzondere theaterconcert Bella Italia, in de theaters gebracht door DommelGraaf & Cornelissen Entertainment. Artistiek producent Hans Cornelissen: ‘De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken. In navolging van de succesvolle theaterconcerten Vive la France is het de hoogste tijd voor een avondvullend concert met de mooiste songs van Italiaanse topartiesten als Eros Ramazotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en Patty Pravo. En natuurlijk komen daarbij ook de grote hits voorbij die het publiek kent van de Nederlandse covers van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti’.
Bella Italia, cantare tricolore is te zien van 2 maart tot en met 26 mei 2018 Première: 12 maart 2018, Schouwburg De Meerse te Hoofddorp.
Meer informatie