Theater

Theater

Sipario, Lôtèl

Gastprogramma donderdag 12 oktober 20:30 uur

De stoffige foyer van een verlaten hotel wekt bij een jonge vrouw, die hier na een lange afwezigheid terugkomt, herinneringen op. Daarbij is een oude viool mysterieus verbonden met een verloren liefde. Het hotel komt weer tot leven met zijn kleurrijke parade van bezoekers en figuren. Is dat realiteit? Of zijn ze herinneringen of dromen of alternatieve mogelijkheden van andere levens? Mag ze nog kiezen om weg te gaan of te blijven of terug te komen? Is ze ooit vertrokken?

Lôtèl is een “language no problem” voorstelling. Het wordt uitgevoerd met maskers van het Trestle Theatre Company en er is geen gesproken tekst. Sipario is meer dan 20 jaar in Nederland actief, meestal met voorstellingen in het Italiaans. De laatste jaren werkt de groep meer met physical theatre en het gebruik van maskers.

meer informatie


 

Ennio Morricone

theater

Ennio Morricone

Op 19 september in Rotterdam Ahoy live zijn filmmuziek ten gehore brengen. Deze keer heet zijn tour: ’60 Years Of Music Tour’ zal Ennio Morricone.’

Daarbij zal de Portugese Dulce Pontes als gastzangeres optreden. Bovendien wordt het concert uitgevoerd door het Tsjechisch Nationaal Symfonieorkest. Overigens aangevuld met een koor van meer dan 75 zangers en zangeressen. Echter is het concert in Ahoy de enige show van Ennio Morricone in de Benelux.
Tijdens deze tour zal er een compleet nieuw programma worden uitgevoerd. Uiteraard met de klassiekers zoals die voor de Sergio Leone-films is gemaakt en The Mission. Echter zal de belevenis deze keer anders zijn. Daarnaast kun je de muziek horen van de films van Quentin Tarantino en werken van Leone.

Voorts won Ennio Morricone diverse BAFTA Awards, Golden Globes en Oscars. Zijn bekendste werken zijn ‘Once Upon A Time In The West’, ‘A Fistful Of Dollars’ en ‘The Untouchables’. Hij werd overigens vorig jaar gelauwerde voor ‘The Hateful Eight’ van Quentin Tarantino.

Klik hier voor kaartjes van Ennio Morricone


Andrea Bocelli

Zaterdag 14 oktober 2017 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 70, € 80, €95 en € 110 ( excl. servicekosten)

Andrea Bocelli Tickets

Klik hier voor de Kaarten van Andrea Bocelli

Eindelijk komt Andrea Bocelli weer naar Nederland. 14 oktober 2017 zal hij een concert geven in de Ziggo Dome in Amsterdam.


Bella Italia Met Leonie Meijer en Marijn Brouwers in theaterconcert!

Bella Italia

Bella Italia

Vanaf komend najaar te zien in het bijzondere theaterconcert Bella Italia. Bovendien in de theaters gebracht door DommelGraaf & Cornelissen Entertainment. Overigens met artistiek producent Hans Cornelissen.

De smaken en ingrediënten van het Italiaanse lied zijn net zo rijk als die van de Italiaanse keuken. In dit theater concert met de mooiste songs van Italiaanse topartiesten. Zoals Eros Ramazotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Riccardo Cocciante, Milva en Patty Pravo.

Daarnaast komen er natuurlijk ook andere grote hits voorbij. Zoals de Nederlandse covers van Marco Borsato, André Hazes en Willy Alberti’.

Bella Italia, cantare tricolore is te zien van 2 maart tot en met 26 mei 2018 Première: 12 maart 2018, Schouwburg De Meerse te Hoofddorp.
Meer informatie