Tombola. Doe mee voor het goede Doel!!
Tombola

Tombola

Tombola

Nieuwjaars tombola VOOR HET GOEDE DOEL van Buon Appetito

In Italië is de nieuwjaarsloterij een traditie. In Napels is de tombola zelfs onderdeel van de lokale cultuur en heeft elk nummer een aparte betekenis! Heel veel winkels en bedrijven houden hun eigen tombola. Dat gaan wij van Buon Appetito dit jaar ook doen voor het goede doel!

De winnaar wint een heerlijk pakket met wijnen uit Emilia Romagna en Sicilië, pasta di Gragnano, biologische olijfolie, pasta en passata uit Sicilië en limoncello uit Sorrento! Allemaal stuk voor stuk kwaliteitsproducten van een aantal prachtige bedrijven uit Italië die aanwezig waren tijdens onze B2B proeverij van eind November.

Hoe werkt het? Laat ons weten welk nummer je kiest tussen 1 en 90 of wij kiezen ze voor je. Elk nummer kost €5. Je mag uiteraard ook meerdere nummers kopen. Wij trekken op 1 januari het winnende lot en dan begint de winnaar het nieuwe jaar meteen heel smakelijk!

De opbrengst gaat in zijn geheel naar SAVE THE CHILDREN

Stuur ons een email naar info@buonappetitowoerden.nl met je nummer(s) en als ze nog vrij zijn dan zijn ze van jou en anders kiezen wij ze voor je. Je hoort uiteraard welke het worden!

Veel plezier en succes!

Buon Appetito

Buon Appetito