Tutti Italia Denekamp. Dé Italiaanse warenmarkt van het Oosten.

Tutti Italia Denekamp

Tutti Italia

Tutti Italia Denekamp

Op de pinksterdagen zondag en maandag 4 en 5 juni is het weer zover. Voor het negende jaar op rij is er in het centrum van Denekamp weer de gezellige Italiaanse warenmarkt van het Oosten voor het hele gezin.

Van 12.00 tot 18.00 is er van alles te zien op het Nicolaasplein zoals Kraampjes met Italiaanse produkten, kleding, ferrari’s, Pizza’s, live-muziek, entertainment enz enz. Voor de kleinsten onder ons zijn er tal van attracties waar de kids zichzelf prima kunnen vermaken deze middag.

Het evenement is voor de bezoekers gratis.
Website van het evenement tutti Italia

Locatie: Nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp

Denekamp ademt Italiaanse sferen op Eerste en Tweede Pinksterdag want dan is het weer tijd voor Tutti Italia, hét Italiaanse evenement in de regio.

Al het mooie van Italië is present op het bekende evenement dat dit jaar voor de achtste keer wordt gehouden. Het publiek kan heel veel Italiaanse producten verwachten op de markt: bier, wijn, streekproducten, mode, accessoires, chocola, ijs, brood, heiligenbeelden, handgemaakte sieraden, zeep, reizen en nog veel meer. Let vooral op de klassieke Vespa Piaggio. Die is omgebouwd tot bar van waaruit Italiaanse speciaalbieren worden geserveerd.

Natuurlijk is ook aan de kinderen gedacht. Die hebben de beschikking over een heleboel speeltoestellen. Bovendien komt er een ballonnenclown en kunnen ze gratis een karikatuur laten tekenen. Ook leuk: het poppentheater.

Tutti Italia is traditioneel een pleisterplaats voor liefhebbers van Italiaanse voertuigen. Die kunnen hun hart ophalen bij de Ferrari’s, maar eigenlijk is een kijkje op de parkeerplaats an sich al een attractie. Talloze bezitters van Italiaanse auto’s en motoren komen namelijk van heinde en verre naar het evenement. Naast de kerk wordt een speciale parkeerplaats ingericht voor bezoekers met Italiaanse motoren. Het legendarische Italiaanse automerk MV Agusta is ook twee dagen lang present dankzij de medewerking van de MV Agustaclub Benelux. Zij showen onder meer Agusta-oldtimers.

Lees verder VVV Ootmarsum