Umberto Tozzi. Binnenkort exclusief in Carré!

Umberto Tozzi

Umberto Tozzi

De Italiaanse zanger Umberto Tozzi ‘Ti Amo’ komt naar Nederland en staat exclusief in Carré. Zondag 8 oktober 2017 zal hij een concert geven.

Hij verkocht bovendien meer dan 32 miljoen platen en is wereldwijd een superster. Live slaagt Tozzi er telkens weer in zijn onvergetelijke hits als ‘Gloria’ en ‘Gente di Mare’ op een knappe en frisse manier te brengen. Waardoor hij zijn concerten tot echte pareltjes maakt.
 

Off Sound

Op zijn 16de had Umberto Tozzi zijn eigen bandje Off Sound. Toen al stond in de sterren geschreven dat de zanger en liedjesschrijver een mooie toekomst zou hebben in de muziekwereld.

Het succes kwam dan ook in 1976. Namelijk toen hij zeven maanden op nummer één stond met de tegelplakker ‘Ti Amo’. Echter werd drie jaar later werd dit succes overtroffen, toen Tozzi uitpakte met de uptempo meezinger ‘Gloria’. Het liedje werd een wereldhit en groeide uit tot een evergreen.

Umberto Tozzi

Songfestival

Vervolgens toen in 1987 het Songfestivalcircus in Brussel werd georganiseerd. Namen Raf en Umberto Tozzi voor Italië deel aan deze wedstrijd. Namelijk met het duet ‘Gente di Mare’. Ondanks dat ze derde werden op het festival, was het misschien wel één van de grootste hits in de geschiedenis van het festival.

Kaarten kunnen onder andere gekocht worden bij Nationale Theaterkassa

of bij Kaarten Theater Carré