Utrecht. Italiaanse romantiek op de grachten!

Utrecht

Utrecht

Utrecht Sloep rondvaarten

Heerlijk genieten op een van de mooie sloepen van U sloep Rondvaarten. Varen door Utrecht over de mooie grachten. Dit kan met zijn tweeën maar ook met een groep van maximaal 24 personen. Voor meer personen is er een offerte aan te vragen.

Helemaal in Italiaanse sferen komen om door het Venetië van Nederland te varen dat kan met een Italiaans sprekende kapitein op de sloep. De kapitein laat u graag de mooiste plekjes van Utrecht zien. Ontspannen en genieten op het water.

Utrecht

Utrecht Sloep rondvaarten

Dit is ideaal voor een origineel huwelijks aanzoek of gewoon een romantische trip maken met zijn tweeën over de grachten van Utrecht. De trip wordt natuurlijk compleet met Italiaanse hapjes en drankjes. Uiteraard kunnen dit ook Italiaanse hapjes zijn.

utrecht

Het is niet alleen ideaal voor een huwelijks aanzoek maar ook voor een verjaardags- of een personeelsfeest. Nodig je vrienden of familie eens uit om een trip te maken op een van de mooie elektrische sloepen. Geruisloos over de grachten varen.

Rondvaart over de grachten – Varen over de Kromme Rijn

De oude stad Utrecht kent een lange geschiedenis en heeft een belangrijk historisch centrum. Langs de grachten is het heerlijk genieten op de vele terrassen. Om met een boot door deze grachten te varen is een echte aanrader.

Over de grachten varen in een elektrische sloep. Per boot is er plaats voor 12 personen en uiteraard de schipper. De sloep kan volledig worden overkapt en heeft een 220V aansluiting waardoor het mogelijk is om een muziekinstallatie, IPod, koelkast of desgewenst een Senseo aan te sluiten.

Een origineel leuk idee varen over de grachten en de Kromme Rijn van Utrecht.

Neem een kijkje op de website van Sloep Rondvaarten. Bij reserveren vermeld er even bij dat u komt van ItalieNu.nl

Veel plezier op uw vaartocht!

utrecht