Wereldwijzer reisblog verkiezing.

Wereldwijzer reisblog verkiezing.

Wereldwijzer reisblog verkiezing

De 7e editie van de jaarlijkse Reisblog Verkiezing is van start gegaan. De verkiezing wordt onder de aandacht gebracht van meer dan 100.000 reizigers. ItalieNu doet ook mee aan deze verkiezing.

Wereldwijzer Reisforums organiseert de zevende editie van de Reisblog Verkiezing! Wie heeft gaat er dit jaar vandoor met de titel Favoriete Reisblogger van het Jaar?

Inzending van ItalieNu

Website ItalieNu / Reisblog verkiezing

Italienu is een website met veel informatie over Italië. De laatste nieuwtjes kun je hier vinden. Ook is er ruimte om een gastblog te maken, voor bijvoorbeeld mensen die een B&B zijn begonnen in Italië. Het is een site voor iedere Italië liefhebber. Daarnaast doe ik ook verslag van mijn bezoeken aan diverse evenementen en optredens. En natuurlijk schrijf ik mijn ervaringen op die ik heb meegemaakt op mijn reizen naar Italië. Een aantal keer per jaar organiseer ik wedstrijden waarin bijvoorbeeld kaartjes te winnen zijn voor evenementen, of er zijn boeken te winnen.

Lees hier meer