Bellavista te koop. B&B gelegen in Ligurie!

Bellavista te koop

Bellavista Bed and Breakfast is gevestigd in een typisch Ligurische omgeving, op een heuvel omgeven door een prachtige natuur op slechts enkele kilometers van het strand Chiavari/Lavagna. Voorzien van een is er parkeerterrein.

Bellavista te koop

B&B Ligurie te koop

B&B Bellaviste te koop in Ligurie. Vraagprijs €490.000. Gelegen, in Liguria, op een hoogte van 270m, tussen olijfgaarden met adembenemend heuvel, dal en zee-zicht. Afrit autostrade Lavagna 9km.

De B&B Bellavista is een prachtige B&B in Paggi. Het is zeer comfortabele met alle moderne voorzieningen voor een geslaagde vakantie. Ideaal voor liefhebbers van natuur, stralende zon, rust en stilte.

B&B Ligurie te koop

B&B Ligurie te koop

Paggi is een waar paradijsje op slechts 45km van Genova, 20 km van Portofino. Omgeven door een prachtige natuur waaronder de 5-terre en de Ligurische kust. Vanuit de B&B Bellavista is het optimaal genieten van het prachtig Noordelijk Italië.

Tussen de heuvels begroeid met jaren-oude olijfbomen en het uitzicht op de middellandse zee in het prachtige Ligurie (kust provincie tussen Cote d’Azur en Toscane) bevindt zich B&B Bellavista. De B&B is gelegen op slechts 9km van het strand, op 45 km van Genova, 20km van Portofino, 120km van Pisa, 135km van Parma en voor wie het niet op een kilometertje steekt, 180km van Firenze.

Chiavari : 9km
Rapallo : 15km
Sestre Levante : 15km
Portofino : 20km
Camogli : 25km
Cinque Terre : 35km
Genova : 45km

Bellavista Bed & Breakfast biedt ruime, lichte kamers met eigen badkamer, met uitzicht op zee en terras op het zuiden. Elke kamer beschikt over een koelkast, badkamer met toilet, douche, bidet, lavabo en badlinnen. In het kort B&B Bellavista voor een vakantie met een hoge mate van comfort.

B&B Bellavista te koop in Ligurie

B&B Ligurie te koop

B&B Ligurie te koop

B&B Ligurie te koop

Mocht u interesse hebben dan kunt u een mail sturen naar italienu@gmail.com. Dan neemt Italienu contact op met de eigenaren. Indien u zelf via de site contact opneemt vermeld er dan even bij dat u de B&B te koop heeft zien staan bij ItalieNU.