De Smaak van Italië. Nieuwe editie is weer uit!


Opladen in de Laars; citytrips, wintersport en wildlife

Binnenkort verschijnt de nieuwe editie van De Smaak van Italië met als thema Opladen in de Laars.

Bron: De smaak van Italie

In ieder seizoen het juiste doen.

Nu het officiële vakantieseizoen voorbij is, breekt de periode aan waarin je Italië op een heel andere manier kunt ontdekken. Juist nu zijn er heel veel mogelijkheden om te ontspannen en tegelijk actief te zijn. Geen drukte, aangename temperaturen en normale prijzen. Kortom, dit is het beste moment om je mentaal en fysiek op te laden in de Laars. Deze editie barst uit zijn voegen door de verscheidenheid aan reportages, mooie verhalen en de fantastische fotografie.

We delen tips en adressen voor een citytrip, wintersport of wildlife avontuur. In dit magazine: hotspots in Florence; Locals Sofie en Joëlle delen hun 11 favoriet plekken, Val Gardena; ga mee naar het culinair skiparadijs, weekendje weg in Ancona; waarom deze havenstad absoluut de moeite waard is én geniet van feestelijke recepten en nog veel meer!

  • Val Gardena; culinair skiparadijs
  • Florence; 11x favoriete plekken van locals Sofie en Joëlle
  • Weekend weg in Ancona; waarom deze havenstad een bezoek meer dan waard is
  • Op Safari in Abruzzo
  • Recepten; feestelijk tafelen
De smaak van Italie
Bron: De Smaak van Italie

Pre-order actie van start! Deze campagne loopt tot en met zondag 31 oktober 24.00u

Ga je voor het gemak van een abonnementen van De Smaak van Italië. Bekijk eens wat er mogelijk is. Zes keer per jaar de leukste tips, vakantie-inspiratie en lekkerste recepten uit Italië.

Je kunt natuurlijk een abonnement voor jezelf nemen of maak iemand anders blij met De Smaak van Italië. Het laatste magazine los bestellen kan hieronder ook.

Pre Order actie: Bekijk de mogelijkheden van de Smaak van Italie