De smaak van Italie

De smaak van Italie

De nieuwste editie van de smaak van Italië is weer beschikbaar. Benieuwd naar dit gloednieuwe nummer?

 Vakantie!

De smaak van Italie

Nu in de nieuwe Smaak

Wij, en velen met ons, verlangen nu al naar een zorgeloze vakantie aan zee. In Italië, welteverstaan. Want wie wil er nu niet ontwaken met het ruisen van de zee en met je blote voeten in het zand genieten van je eerste cappuccino?

Wij verheugen ons op de tijd dat dat weer mogelijk is. In de nieuwe Smaak staan tips verzameld om alvast bij weg te dromen. Verder staan er fijne verhalen en interviews in om te lezen. Plus extra veel lekkere recepten om te maken.

De smaak van italie

Zuid-Sardinië: uitwaaien in Cagliari

De ligging van Cagliari, hoofdstad van Sardinië, is uniek. De oude stad is omringd door zee en zoutmeren vol flamingo’s. Kortom, een ideale citytripbestemming.

De smaak van italie

6x de mooiste roadtrips

Stoppen bij dat mooie uitzicht of voor dat leuke restaurant. Je stapt in de auto en ziet wel waar je belandt. Roadtrippen door Italië geeft je vrijheid. In dit nummer staan 6 mooie routes op een rij, van Como tot Syracuse. 

De smaak van italie

Bolzano: de perfecte tussenstop

In het hoge noorden, bijna op de grens met Oostenrijk, ligt Bolzano. In welk seizoen je de stad ook bezoekt, je wordt altijd verrast door de adellijke architectuur, unieke keuken, mengeling van culturen en gezellige sfeer.

De smaak van italie

Zonnige recepten
Haal inspiratie uit vele gerechten uit de nieuwste kookboeken, van de lekkerste groenterecepten, verse pasta van la nonna tot verleidelijke desserts van Janneke Philippi.

Plus…
de leukste zomeradresjes aan zee, hoe slow food de wereld verovert, columns van Onno Kleyn en Jarl van der Ploeg, tv- en boekentips en nog veel meer.

In de winkel

Dit weekend (1 mei) bij abonnees en vanaf volgende week in de winkel. Door de omstandigheden kan het zijn dat je bezorging wat vertraging oploopt. Bestel het nieuwste magazine in onze webshop of koop ‘m in een winkel bij jou in de buurt.

Bestel het nieuwste nummer van De Smaak van Italië
Koop hem in de winkel, of bestel ‘m vanuit je luie stoel in onze online shop.

Deze nieuwe editie van de Smaak van Italië te koop bij AKO, Bruna, Albert Heijn, etc en is online te bestellen. Wil je geen editie meer missen? Neem dan een abonnement!