De smaak van Italie. Najaars nummer!

De Smaak van Italie

De Smaak van Italië binnenkort weer in de winkels, de nieuwe editie van De Smaak van Italië. Benieuwd wat je in dit gloednieuwe Najaarsnummer?

Vakantie!

Inhoud Najaarsnummer!

Toscane

De streek Tuscia met een zacht glooiend landschap, vijgenbomen en vulkanische meren
De Australische foodie Alice Adams neemt je mee naar La Tuscia, de heerlijke streek in Noord-Lazio waar ze een huis heeft. Met mooie plaatsjes als Cività di Bagnoregio en Viterbo.

Ga offline op eiland Filicudi

Een onvervalste portie mini-Italië van slechts negen vierkante kilometer is Filicudi, onderdeel van de Eolische eilanden – een vulkanische eilandengroep ten noorden van Sicilië.

Oltrepò Pavese: het Toscane van het noorden

Het gebied Oltrepò Pavese, net onder Milaan, is vrij onbekend bij Nederlanders. En dat is jammer, want het is er prachtig. Bovendien wordt er volop wijn geproduceerd en kun je er ontzettend goed eten. Maak kennis met deze charmante streek in Noord-Italië.

De beste recepten van Antonio Carluccio

De godfather van de Italiaanse keuken is niet meer, maar van zijn heerlijke recepten genieten we nog altijd. We delen een paar fijne gerechten voor winterse dagen.

Citygids Pisa: 12 tips voorbij de scheve toren

Pisa is zoveel meer dan de torre pendente. Op déze plekken moet je zijn.

Interview over de grote Italiaanse wijnfamilies

Lees over Fiona Morrison, wijnmaakster bij Thienpont in Bordeaux en auteur van het boek De Grote Wijnfamilies. In Italië wist ze wist de loeizware deuren van de wijnkelders van famiglia Frescobaldi in Toscane en famiglia Gaja in Piemonte te openen.

Plus…
wintersportadressen in de Dolomieten, het kleinste huis van Italië, tips rond het Comomeer, de leukste Italiaanse adressen in Den Haag en dé smaakmakers voor deze winter.

In de winkel

Dinsdag 30 oktober ligt hij in de winkels, de nieuwe editie van De Smaak van Italië.

Deze nieuwe editie van de Smaak van Italië te koop bij AKO, Bruna, Albert Heijn, etc en is online te bestellen. Wil je geen editie meer missen? Neem dan een abonnement!
little Italy