De smaak van Italie

De nieuwste editie van de smaak van Italië is weer beschikbaar. Benieuwd naar dit gloednieuwe nummer?

 Vakantie!

Nu in de nieuwe Smaak september/oktober

Charmegids: de mooiste droomadressen voor deze nazomer

In Italië schijnt de zon nog volop. In onze charmegids selecteerden we de leukste adressen voor een mooie nazomer. Bekijk het voorproefje van de nieuwste Smaak.

Charmegids: 25x hier wil je slapen

Als er een land is met ontelbaar veel prachtige verblijven dan is het Italië wel. Wij selecteerden de allermooiste van dit moment. Van betaalbaar tot chique.

Citytrip Udine

Door de ligging vlak bij de grens met Oostenrijk en Slovenië is Udine een mix van culturen. Dat hoor je in het dialect, proef je in het eten en zie je in de architectuur. Bovendien is Udine vrijwel onbekend bij Nederlanders. Daarom geven wij je tips voor een weekend in deze gezellige stad.

Modica: mooie stad in de Noto-vallei op Sicilië

In Modica vind je alles wat het Italiaanse leven de moeite waard maakt. Van de lekkerste wijnen tot de meest spectaculaire barokbouwwerken. Niet voor niets dus dat zich hier ook jonge Italianen vestigen die een frisse wind laten waaien door de eeuwenoude kronkelstraatjes.

Modica, Sicilië

Portovenere: varen met locals in Ligurië

Zoals veel Italiaanse havenstadjes is ook Portovenere het leukst bezien vanaf het water. Wij varen daarom een dagje mee met locals Camilla en Alessandro, en horen we van hen waar je moet zijn.

Portovenere, Ligurië

21x hier eet je de beste pizza in Italië en Nederland

Gambero Rosso is dé restaurantgids van Italië. Elk jaar wordt er halsreikend uitgekeken naar de lijstjes van onder meer de beste pizzeria’s van het land. Wij delen de 12 beste pizzeria’s van Italië en selecteerden 9 adressen voor een top-pizza-avond in Nederland.

De lekkerste najaarsrecepten

Voor ieder wat wils, van Siciliaanse vegan pizzabroodjes tot Piemontese hamburgers.

Plus…

PRE-ORDER
Het nieuwe magazine ligt op 15 september in de winkel. Reserveer jouw exemplaar vast in onze webshop (nu geen verzendkosten!) of koop ‘m straks in een winkel bij jou in de buurt.

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste tips en nieuwtjes uit Italië? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!