De smaak van Italie. Nazomer nummer!

De Smaak van Italie

De Smaak van Italië ligt weer in de winkels, de nieuwe editie van De Smaak van Italië. Benieuwd wat je in dit gloednieuwe nazomernummer tegenkomt?

Vakantie!

Inhoud Nazomer editie!

Proef Piemonte

Ontdek het culinaire knooppunt van de Laars. Dit is de thuisbasis van witte truffel, sfeervolle stadjes en de beroemdste wijnen van het land. Stap in en reis mee langs de leukste wijndorpen en lekkerste gerechten van de streek.

Driesterrenchef Niko Romito zet Abruzzo op de kaart

De nieuwe koning van de Italiaanse gastronomie dat is hoe de Gambero Rosso, dé Italiaanse restaurantgids, Niko Romito bestempelt. Het Amerikaanse magazine Vanity Fair beweert op haar beurt dat de 43-jarige chef de Italiaanse keuken wereldwijd nog beroemder zal maken. Niko’s verhaal is even fascinerend als bijzonder.

Interview met Stefano Boeri
Deze Milanese architect verovert de hele wereld met zijn verticale bossen.

Aristocratisch Sicilië
Agrigento staat bekend om haar eeuwenoude tempels. Maar weinig mensen weten dat je rondom die tempels een ongecultiveerde, wilde schoonheid vindt waar lang niet alle Italiaanse bestemmingen nog aanspraak op kunnen maken. Alice Adams en Sofie Delauw bezochten voor ons dit stukje onontdekt Sicilië.

Umbrië
Beleef het langzame leven langs de oevers van Lago Trasimeno. Redacteur Inger reisde af naar dit meer en dook in de wereld van Chilometro zero.

Plus…
We hebben ook nog de laatste hotspots in dé opkomende wijk in Rome, heerlijke recepten uit Toscane voor een ideale zondag, de inside tips in Napels van Martijn Lusink en nog veel meer.

Bestel het nieuwste nummer van De Smaak van Italië

Nu in de winkel

Deze nieuwe editie van de Smaak van Italië te koop bij AKO, Bruna, Albert Heijn, etc en is online te bestellen. Wil je geen editie meer missen? Neem dan een abonnement!
little Italy