De smaak van Italie

De nieuwste editie van de smaak van Italië is weer beschikbaar. Benieuwd naar dit gloednieuwe nummer?

 Vakantie!

Vakantie in zicht: dit lees je in de nieuwe Smaak

In 2021 gloort de hoop dat we weer op vakantie kunnen. In het nieuwe magazine wordt u op eweg geholpen op weg met nieuwe ontdekkingen en lezers die hun favoriete plekken delen.

Blader door het magazine

https://e.issuu.com/embed.html?d=issuu_6-2020&u=desmaakvanitalie

Insider’s Tips

In dit magazine antwoorden op lezersvragen: wat is jouw geheime vakantieplek? Welke ijssalon, B&B of wandelroute mogen we niet missen?

Perugia door de ogen van locals

De leukste tips krijg je van locals. In dit magazine jonge inwoners aan het woord over deze leuke stad in Umbrië.

Penisola del Sinis: het mooie schiereiland van West-Sardinië

Aan de westkust van Sardinië strekt zich een negentien kilometer lange landtong uit met ruige kliffen, kwartsrijke stranden, lagunes met schildpadden en zoute meren. Penisola del Sinis heeft nog steeds zijn wilde, oorspronkelijke karakter weten te behouden maar biedt meer dan ongerepte natuur alleen.

Made in Amalfi

De Amalfikust is méér dan een prachtige vakantiebestemming. 4 Italiaanse makers, die hier al hun hele leven wonen, vertellen wat dit stukje Italië voor hen zo bijzonder maakt.

Culinaire ode aan Turijn

Je spullen pakken en met het hele gezin naar Italië verhuizen; de half-Frans, half-Chinese Mimi Thorisson deed het. Onlangs verscheen haar prachtige kookboek Old World Italian: Recipes and Secrets from our Travels in Italy.

Plus…

columns van Jarl van der Ploeg en Onno Kleyn, gezond recept van de zussen Jansen, de leukste smaakmakers, wijntips, reisaanbiedingen en nog veel meer! 

Bestel jouw exemplaar zonder verzendkosten

Het nieuwe magazine verschijnt op 23 december. Bestel jouw exemplaar boordevol adressen en tips in onze webshop (nu geen verzendkosten!) of koop ‘m in een van de grote supermarktfilialen. Bekijk de verkooppunten.NAAR DE WEBSHOP

Fotografie: Sofie Delauw, Norma van der Horst, Liselotte van Leest

Wil je automatisch op de hoogte blijven van de laatste tips en nieuwtjes uit Italië? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!