De Zilveren Lepel. Met recepten uit de Toscaanse keuken!

De Zilveren Lepel

Een van de boeken die je in huis moet hebben wanneer je liefhebber bent van het Italiaanse eten, is de Zilveren Lepel. Het boek is mooi vormgegeven en er staan mooie authentieke recepten die volgens de lokale tradities worden klaargemaakt. Wanneer je de Toscaanse keuken in huis wilt halen is dit de perfecte manier om deze gerechten thuis te maken. Samen met dit boek tover je de lekkerste gerechten op tafel. Met een heerlijke Toscaanse wijn erbij is het helemaal af. Buon appetito!


De zilveren lepel

De Zilveren Lepel

Toscane is de geboortegrond van de Italiaanse keuken zoals we die heden ten dagen kennen. De streek is over de hele wereld beroemd om zijn eenvoudige en heerlijke eten. De Zilveren Lepel Toscane bevat zowel authentieke regionale recepten als lokale tradities, klassieke wijnen en speciaal zaakjes. Het boek bestrijkt het gebied van de bergen van Massa-Carrara in het noorden tot de bosrijke omgeving van Grosseto in het zuiden.Van ravioli uit Siena, konijn uit Aretina tot boerencake met walnoot uit Livorno of Pistoiaanse kastanjetaart.De overzichtelijke recepten zijn van de makers van de Italiaanse kookbijbel De Zilveren Lepel. Ze nemen je op een culinaire reis door de populairste regio van Italië, waarvan het water je in de mond loopt.

Koop bij bol.com