Fabio Volo. Ontwappend boek voor jonge vaders!
Fabio Volo

 

Fabio Volo

Het hoort er allemaal bij

Het hoort er allemaal bij

In ‘Het hoort er allemaal bij’ laat Volo ons zien wat er in een jonge man omgaat die zielsveel van zijn kind houdt maar tegelijkertijd in een nieuwe verhouding tot zijn vrouw komt te staan.

Nicola wordt voor het eerst vader. Ofschoon hij van zijn zoontje en zijn vrouw Sofia houdt, valt het hem moeilijk zich te schikken in zijn nieuwe rol. Hij verlangt terug naar de tijd dat hij nachtenlang kon doorzakken met zijn vrienden. Ook naar de dagen die Sofia en hij vrijend met elkaar in bed doorbrachten. En naar de spontane weekendjes weg.

Na een paar maanden van vaderlijke verplichtingen is zijn huwelijk leeggelopen. Als tijdens een feestje een van de vrouwelijke gasten het met hem aanlegt, staat hij voor een dilemma: erop ingaan betekent teruggaan naar zijn oude leven zonder al die verantwoordelijkheden, er niet op ingaan betekent alles op alles zetten om zijn huwelijk en gezin te redden.

· Maak kennis met de Italiaanse Ronald Giphart
· Bestsellerauteur in Italië en Duitsland
· Herkenbaar leed en vermaak voor jonge ouders

Over de auteur

Fabio Volo

Fabio Volo

Fabio Volo (1972, Calcinate, Italië) is een fenomeen in Italië. Hij is schrijver, scenarioschrijver, acteur en presentator. Hij schreef acht romans, waarvan alleen al in Italië 5 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Gegevens
Verschijnt: 18 april 2017
Paperback met flappen
Prijs: € 17,99
ISBN: 9789028426993
Aantal pagina’s: 224
Ook beschikbaar als e-book
Oorspronkelijke titel: É tutta la vita
Vertalers: Miriam Bunnik en Mara Schepers