Het Roer Om. Van Ambtenaar naar Villa Pellegrino!

Italie, Umbrië, Tuoro sul Trasimeno, 26 januari 2015

Het Roer Om


Van Ambtenaar naar Villa Pellegrino

Het roer om

Villa Pellegrino

Acht jaar geleden gooiden Jeroen (48) en Sandra Pellegrino (46) het roer om. Zij vertrokken vanuit Delft naar Italië. Samen met hun zoon Mauro (15) en moeder Marijke Pellegrino (68) hebben zij hun “veilige” leven als ambtenaar en inkoper achter zich gelaten om een nieuw bestaan op te bouwen in Italië. Het huis in Delft werd te koop gezet, de nodige spullen werden verkocht via marktplaats. Bed & Breakfast Villa Pellegrino opende haar deuren.
Het achtjarig jubileum wordt gevierd in de familiekring. Een mooi moment om terug te kijken wat er allemaal gebeurd is. Je leeft in Italië heel anders dan in Nederland. Wat je vooral nodig hebt is geduld. Post die niet aankomt, internet dat plat ligt, elektriciteit idem en een afspraak om 9 uur is ook 10 uur!

Het roer om

Villa Pellegrino

Jeroen en Sandra hebben er nooit spijt van gehad. Het is hard werken maar wij hebben het prima naar onze zin. Je moet niet naar Italië gaan als je denkt hier het geluk te vinden in plaats van in Nederland. Wij zijn erg gelukkig in Italië met ons bedrijf. Wij wonen in een heel mooi stukje van Italië, op de grens van Toscane en Umbrië. Villa Pellegrino loopt goed. De gasten weten ons te vinden en men is erg tevreden over ons als vakantieadres. We staan een 9,5 op de beoordelingensite Zoover. Dat maakt ons ook erg gelukkig!

Al met al zijn die acht jaar omgevlogen. Er is natuurlijk wel eens heimwee naar Nederland. Ieder jaar gaat de familie op “vakantie” naar Nederland. Dan bezoeken ze familie en vrienden en plannen ze echte Nederlandse uitjes. Maar voorlopig hebben ze liever af en toe heimwee dan weer terug te gaan naar Nederland.

Villa Pellegrino

Trassimeno meer

2015 is een nieuw jaar voor Villa Pellegrino met veel kansen. Hopelijk komen er weer veel gasten genieten van de schone lucht, cultuur, natuur, rust, en vooral de gastvrijheid van familie Pellegrino.

Geïnteresseerden worden via de nieuwsbrief op de hoogte gehouden. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via de site www.villapellegrino.com

Meer informatie:
Villa Pellegrino
Via dei Pini 28,
06069 Tuoro sul Trasimeno (La Cima), Perugia, Italia
www.VillaPellegrino.com

het roer om