Ik Vertrek; verhalen, tips en ervaringen van kenners terugkomers en blijvers
De Smaak van Italie met als thema ‘Ik vertrek‘
Binnenkort verschijnt de nieuwe editie van De Smaak van Italië met als thema Ik vertrek! Hierin vind je verhalen, tips en ervaringen van kenners, terugkomers en blijvers. Verder in dit magazine: gastvrij en gevaarlijk: Sanne over haar ervaringen in Calabrië, de leukste en lekkerste adressen in Turijn, ontdek het schilderachtige Noto in Sicilië en geniet van heerlijke voorjaarsrecepten van De Zilveren Lepel en nog veel meer!
Ik Vertrek
Huilen van heimwee of groots geluk?
Jaarlijks vertrekken tientallen Nederlanders naar Italië om een B&B te beginnen. Bij de één wordt het een daverend succes, de ander staat drie jaar later nog te klussen aan een half vervallen ruïne. Weer een ander keert een illusie armer terug naar Nederland. Wij spraken vier ervaringsdeskundigen.
En verder in deze editie:
- Proef Turijn: de leukste en lekkerste adressen
- Le Marche: van B&B tot miljoenenproject
- Van Amsterdam naar Sicilië: ‘ik werd verliefd op hem en op deze plek’
- Gastvrij en gevaarlijk: Sanne vertrok naar Calabrië
- De Zilveren Lepel: heerlijke voorjaarsrecepten
- Schilderachtig Sicilië: ontdek Noto en Marzamemi

Pre-order de nieuwe editie zonder verzendkosten via onderstaande link en ontvang je exemplaar tegelijk met de abonnees in de week van 8 maart!