Il Giornale. De winter editie is weer uit!

Il Giornale

De meeste kennen de Italiaanse Il Giornale. Maar ook in Nederland kennen wij deze krant in de Nederlande versie.

 

Deze krant is online te lezen of je kunt hem gratis afhalen. Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten voor deze krant.

De winter editie

Il Giornale winter editie is uit! Lees in deze editie de laatste ontwikkelingen over het cultuur beleid in Italië. Natuurlijk wordt er aandacht besteed aan de kerst met Buon Natale in Rome en Milaan. Verder kun je lezen over Kunst met een piccolo k met 10 verrassende Italiaanse musea. Daarbij wordt er uitgebreid aandacht besteedt aan de Kaviaar en de Truffel. Uiteraard wordt er ook er aan de Italiaanse keuken gedacht met het artikel La Cucina dell’inverno, a Tavola con Aris. Dit is een kleine greep uit de Il Giornale winter editie.

Italia Grande Amore

Il giornale

Met trots kan ik vermelden dat mijn boek, Italia Grande Amore wordt beschreven in deze editie van Il Giornale. Het artikel is te lezen op pagina twee. Online editie kun je hier inzien.

Il Giornale thuis laten bezorgen, dat kan!

De krant bestaat al 7 jaar en wordt nu ook thuis bezorgd. Zodoende kun je het hele jaar door op de hoogte blijven over alle leuke, nuttige, lekkere en mooie dingen uit Italië. Lees over de mogelijkheden

Zie ook Italie evenement winter editie 

en Smaak en Stijl evenement

Link naar mijn boek Italia, Grande Amore