Italiaanse delicatessen. La Bruschetta in Den Haag.

Italiaanse delicatessen

La Bruschetta

Trattoria La Bruschetta

Den Haag is een Italiaanse Delicatessenwinkel/Trattoria rijker! Deze Apulia street food winkel, La Bruschetta, vind je aan de Denneweg 57. La Bruschetta, nodigt je gelijk uit om naar binnen te gaan. Op het moment dat we binnenkomen staat de moeder van de eigenaresse de overheerlijke orecchiette te maken. Dit is de typische pasta die vooral bekend is in Puglia. Doorgaans zie je dit schouwspel alleen in de hak van Italië, geweldig om te zien! Deze pasta wordt veelal gegeten met cime di rapa.

italiaanse delicatessen

Van Italië naar Nederland

Vijf jaar geleden zijn Francesca en Marco naar Nederland gekomen. In deze vijf jaar hebben ze allebei in de horeca gewerkt. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Met hun passie voor het Italiaanse eten en ondernemerszin kon het niet uitblijven dat ze ‘in het hart van Den Haag’, hun eigen winkel zijn begonnen.

Delicatessen uit Puglia

In deze gezellige ‘Trattoria’, kun je heerlijk genieten van de beroemde orecchiette met cime di rape. Daarnaast zijn er uiteraard nog vele andere lekkernijen te proeven. Waaronder de verschillende soorten bruschetta, broodjes, pizza en natuurlijke de overheerlijke dolce.

 

italiaanse delicatessen

Take Away

Heb je nu geen zin om te koken of wil je gewoon een lekkernij proeven, dan is het mogelijk om dit af te halen en thuis te nuttigen.

 

italiaanse delicatessen

Italië gevoel

La Bruschetta, een winkel met heerlijke delicatessen! Uiteraard kun je hier ook lekker lunchen. Combineer een dag in de stad met een heerlijke lunch bij Bruschetta. Vanzelfsprekend kun je hier ook heerlijk dineren.

 

italiaanse delicatessen

 

Facebook

Het facebook adres van La Bruschetta 

italiaanse delicatessen