Italiaanse film GLI ANNI PIÙ BELLI

Italiaanse film GLI ANNI PIÙ BELLI

De Italiaanse zomerse film GLI ANNI PIÙ BELLI (“de mooiste jaren”) draait nu in de bioscoop. Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn sinds hun jeugd in de jaren ’80 hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen.

Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen. Naarmate de jaren verstrijken verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Hun vriendschap ontvouwt zich in de schaduw van de Italiaanse geschiedenis van de laatste vier decennia. Voor meer informatie en de trailer kijk op: https://www.cineart.nl/films/gli-anni-piu-belli. Benieuwd waar de film draait? Kijk op https://www.film.nl/film/the-most-beautiful-years

Winnaar is bekend en wedstrijd is gesloten!

In samenwerking met filmdistributeur Cinéart bieden wij een Italiaans DVD-pakket aan met de meesterwerken ‘MIA MADRE’ van Nanni Moretti (https://www.cineart.nl/films/mia-madre) en ‘IO SONO L’AMORE’ van Luca Guadagnino (https://www.cineart.nl/films/io-sono-lamore). Wil jij kans maken? Reageer dan door een email naar Italienu@gmail.com o.v.v. filmactie Zomerfilm te sturen met waarom jij graag dit pakket zou willen ontvangen en maak kans!