Italie evenement 2018. Het was weer gezellig!

Italie evenement winter editie

De zomer is alweer voorbij, we dachten dat er geen einde aan zou komen, maar voor je het weet is heel die zomer alweer lang voorbij…… wie kent het liedje niet. Maar met dit evenement hebben we toch weer kunnen genieten van Italiaanse sferen en hebben we de Italiaanse warmte een beetje naar ons toe kunnen halen.

winter editie smaak van italie

Het Italiaanse evenement in de winter

Er was weer van alles te beleven op dit gezellige evenement. De Italiaanse lekkernijen waren uiteraard weer vertegenwoordigd. Naast dat er van alles te proeven viel, kon je hier genoeg inspiratie opdoen. Zoals volop Italiaanse reis- en cadeau-inspiratie, van mode en interieur tot lifestyle.

Dit alles in een gezellige sfeer van mooie chalet kramen, die verdeeld waren over de drie verdiepingen van het Vireo Auto Houten gebouw.

Op de beurs stonden ook de modeontwerpers Marije en Ovan. Dan hoor ik je al denken waar ken ik die van? Wij kennen ze van de zomer-hit op televisie met in de hoofdrol het Italiaanse dorp Ollolai.

Vol enthousiasme vertellen ze over de verhuur van hun appartementen en de activiteiten die de vakantiegangers kunnen ondernemen. Een echt leuk team van gemotiveerde mensen.

Al met al weer een leuke gezellige ervaring. We kijken alweer uit naar het volgende evenement.

Elisa van Italienu