Italie Evenement. Smaak en Stijl 2018! Het is bijna zover!

Italië Evenement

 

Winnaars bekend

Dit jaar zijn de winnaars van de tickets: Marjan Pepping en Cindy Asselman-Snoeij. Van harte gefeliciteerd en veel plezier op het evenement!

15 jaar Italië Evenement

De mei maand is weer aangebroken. Waardoor menigeen hunkerend uitkijkt uit naar de zomer. Bovendien denken vele van ons aan het jaarlijkse Italië evenement. Daarnaast is dit evenement voor de Italië liefhebber vooruitkijken naar de vakantie. Overigens is het al weer de 15e editie van het bekendste Italië Evenement van Nederland. Eveneens wordt hier volop aandacht aan besteedt op de editie van 1, 2 en 3 juni 2018.

Een avond vol divertimento! / Een echte Serata italiana!

Daarnaast staat het hele Italië evenement bomvol met artiesten, workshops, muziek en feest. Verder blijft de zaterdagavond een speciale avond.

Sardijnse Kookworkshops om je vingers bij af te likken

Bron: Italie Evenement

Vanwege de heerlijke pasta’s en recepten, is Italië het land van het heerlijke eten. Vandaar dat de Italiaanse keuken uiteraard weer goed vertegenwoordigd zal zijn. Zodat je dit jaar kunt genieten van een aantal Italiaanse culinaire activiteiten op het evenement.

Restaurants

Bron: Italië Evenement

Overigens wanneer er veel wordt gewandeld tijdens het evenement, moet er ook lekker gegeten worden. Bovendien kunnen de heerlijke Italiaanse lekkernijen niet ontbreken voor een geslaagde dag. Daarom zijn er weer de beste restaurants op het evenement aanwezig.

Muziek & Entertainment

Omdat het dit jaar een jubileumeditie betreft, wordt er natuurlijk in stijl feest gevierd. Namelijk met een prachtig galaconcert dat op 3 juni plaatsvindt!

 

 

 

Kaarten verkoop

Tickets aan de kassa

Tijdens het evenement bij de kassa’s van Kasteel de Haar.
Entreeticket € 17,50
Gratis toegang voor kinderen tot en met 12 jaar
Parkeerticket € 8

Kaartverkoop Online

Of in de voorverkoop. Of rechtstreeks via deze link

Maak kans op tickets….

Ook kun je kans maken op tickets voor dit evenement, dit jaar geven wij 2x 2 Tickets weg. Vul het formulier in voor 20 mei 2018. Vervolgens plaatst je bij de opmerkingen waarom je graag deze tickets wil winnen. Wedstrijd is gesloten!

Informatie openingstijden

Openingstijden
Vrijdag 1 juni van
10:00 uur tot 18:00 uur.

Zaterdag 2 juni van 10:00 uur tot 18:00 uur met het spetterende jubileum avondprogramma van 18:00 uur tot 21:00 uur.

Zondag 3 juni van
10:00 tot 18:00 uur.


Kasteel de Haar

Kasteellaan 1, 3455 RR Haarzuilens
Telefoon: 030 677 85 15 (tijdens kantooruren)

Voor meer informatie: www.kasteeldehaar.nl
of http://www.italieevenement.nl/