KOOKSTUDIO BUON APPETITO. Italiaanse proeverij!

KOOKSTUDIO BUON APPETITO
Proeverij bij Buon Appetito

Proeverij bij Buon Appetito

Al eerder heeft ItalieNu geschreven over deze kookstudio. Vandaag zijn wij naar de proeverij gegaan bij Kookstudio Buon Appetito. Het was een heerlijke smaaksensatie. Diverse producten uit verschillende streken werden gepresenteerd in de Kookstudio. Deze bedrijven willen graag deel uit gaan maken van de Nederlandse markt. Met veel passie hebben deze bedrijven verteld over hun producten en vaak familiebedrijven.

Een aantal van deze bedrijven:
Carlin de Paolo www.carlindepaolo.com
Agape, werkelijk geweldige olijfolie www.olioagape.it
Alles over wijnen Wyyn.it
Heerlijke verschillende soorten kazen www.anticafattoriasrl.com
Koffie www.biancaffe.com
Delicatessen http://www.ledeliziesrl.it

buon-appetito proeverij

Buon appetito proeverij

buon-appetito1

buon-appetito2

buon-appetito3

buon-appetito4

buon-appetito5

buon-appetito6

Buon Appetito, de kookstudio in het Groene Hart http://www.buonappetitowoerden.nl/

Opening Kookstudo Buon Appetito in Woerden 2015

Na twee jaar hard werken en dromen opent Gigia D’Angelo van Buon Appetito haar eigen kookstudio in Woerden. Een prachtige, ruime, sfeervolle en multifunctionele locatie met een professioneel ingerichte keuken op de begane grond. De Entresol is ruim, sfeervol en licht. Een ideale plek om van je eigen gemaakte gerechten te genieten en lekker na te tafelen onder het genot van een digestivo!

KOOKSTUDIO BUON APPETITO

Buon Appetito Kookstudio

Sinds 2013 geeft Gigia Italiaanse kookworkshops en lessen in Woerden. Het concept achter Buon Appetito is om een huiselijke, ongedwongen en informele sfeer te creëren waarbij de deelnemers gerechten bereiden die thuis te herhalen zijn. Gerechten die met simpel keukengerei te maken zodat het niet bij een eenmalige ervaring blijft!

De nieuwe studio krijgt als naam de Workshop Factory want het is ideaal voor allerlei soorten creatieve, ontspannende en culinaire workshops. Het moet tot een workshop community uitgroeien waar mensen terecht kunnen om workshops te geven en te volgen.
Op zaterdag 14 november, tussen 17:00 en 21:00 is iedereen van harte welkom en laat Gigia graag de studio zien met alle mogelijkheden die deze biedt onder het genot van een hapje en een drankje!

Buon Appetito Kookstudio

Buon Appetito Kookstudio

Workshop Factory is opgericht door Gigia samen met een vriendin, Marcelle Jans. Beiden wonen in Woerden met hun gezinnen maar ze komen van ver want Marcelle is geboren en getogen in de VS en Gigia in Italië. Het is die achtergrond die van grote invloed is geweest op het totstandkomen van de Workshop Factory. Beiden weten hoe moeilijk het kan zijn om een nieuw avontuur aan te gaan met soms een onzekere toekomst en om iets nieuws te beginnen.

Buon Appetito Kookstudio

Buon Appetito Kookstudio

Beiden hebben echter ook ervaren hoe fijn het kan zijn als ze daarbij juist een steuntje in de rug krijgen van derden. Die ondersteuning willen zij nu ook graag geven aan anderen die een talent hebben en willen groeien. Aan diegenen die hun talent graag willen delen maar daar geen geschikte ruimte voor hebben. Kortom aan diegenen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken om zich volledig te kunnen ontplooien!

Adres Workshop Factory: Touwslagersweg 12A-11, 3449 HX Woerden
www.buonappetitowoerden.nl
www.workshopfactory.nu