La Ghirlanda. Tenuta di Saragano, prachtig gelegen in Umbrie

La Ghirlanda

Tenuta di Saragano

La Ghirlanda is een prachtige villa. Te midden van de glooiende heuvels van Umbrië ligt deze geweldige villa. Deze villa is in het bezit van de edele familie Pongelli Benedettoni. De villa beschikt over 12 kamers en zijn bovendien allemaal verschillend. Daarnaast zijn ze gemeubileerd met mooie antieke meubels. Sommige kamers zijn voorzien van een hemelbed en open haard.

La Ghirlanda

La Ghirlanda

Wat te doen tijdens je verblijf!

Tijdens je verblijf in deze prachtige villa kun je ‘s morgens genieten van een uitgebreid ontbijt. Hierdoor kun je kennis maken met de traditionele specialiteiten uit de regio Umbrië.

Bovendien zijn er voor de actieve vakantieganger mountainbikes beschikbaar. Voor de paarden liefhebbers is het mogelijk om paard te rijden. Namelijk vanuit de dichtbij gelegen stallen.

Voor de kook liefhebbers worden er onder andere kooklessen georganiseerd in de ‘Scuola di Amalija’. Daarentegen worden er voor de wijnliefhebbers wijn proeverijen georganiseerd in de ‘Tenuta d’Saragano’. Dit is daarom een uitstekende gelegenheid om op een ontspannen manier de charme van het platteland te ontdekken van Umbrië.


La Ghirlanda is gelegen op de Tenuta di Saragano. Het is een landgoed van meer dan 200 ongerepte hectare grond. Hier wordt extra vergine olijfolie, honing, Doc en Docg wijnen van hoge kwaliteit geproduceerd.

Het landgoed ligt vlakbij een verborgen meer en de Saracen Toren. Vanuit Ghilandia is het een goed uitgangspunt om steden te bezoeken zoals: Todi, Perugia, Assisi, Montefalco, Spoleto and Orvieto.

Booking.com

Boek nu bij Booking.com

Meer informatie:

www.laghirlanda.it
www.tenutepongelli.it

Ook op dit landgoed gelegen:
Villa Casetta
Villa Castiglione