La Vecchia Scuola B&B

La Vecchia Scuola B&B

La Vecchia Scuola B&B

Einde Lockdown Italie

Zondag 3 mei is een bijzondere dag, want dit is de laatste dag van de quarantaine. We hebben er dan precies 2 maanden op zitten. Afgelopen zondag heeft de Italiaanse premier Giuseppe Conte aangegeven dat de maatregelen versoepeld gaan worden. Nou daar zijn we best aan toe.   

Tot 1 juni

De Italiaanse overheid nam vanaf 9 maart strenge maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. En vanaf 4 mei worden de maatregelen versoepeld. In de periode tot 1 juni zal het leven in Italië langzaam en onder toezicht op gang worden gebracht, om de besmettingscurve onder controle te houden

Start van seizoen 2020

Op 3 april zouden de eerste gasten komen. De reserveringen in april en mei hebben we in goed overleg volledig omgeboekt. En uit de reacties van iedereen blijkt dat jullie ook met ons meedenken. Heel fijn. Zo is ook de actie met de olijfbomen in 2 dagen helemaal volgeboekt. 

Corona veilig

Inmiddels lijkt de lente plaats te maken voor de zomer. En de versoepeling van de maatregelen door de Italiaanse regering geeft ons vertrouwen. Er worden momenteel regionaal richtlijnen opgesteld waaraan wij ons gaan houden om een accommodatie aan te bieden die voldoet aan alle regels rondom het Corona virus. We zullen jullie hiervan op de hoogte brengen voordat jullie komen logeren. Want we gaan er van uit dat jullie dit seizoen gaan komen.

Italië inspiratie

We hopen jou als Italië liefhebber nog steeds te kunnen inspireren en hebben de volgende informatieve – en ontspannende onderwerpen voor je:

  • Coronavirus en reizen voor een vakantie naar Italië
  • Wat is er te doen in Rome
  • Goede olijfolie kopen? Hier moet je op letten
  • Gewoontes in de Italiaanse cultuur anno 2020

Blijf ons volgen en steunen zoals jullie tot nu toe hebben gedaan. 
Samen komen we er goed doorheen. 

https://lemarchebedandbreakfast.com

https://lemarchebedandbreakfast.com/italie/reizen/coronavirus-italie

Lees meer https://www.italienu.nl/corona-crisis-2020-italianu-wil-steun-bieden/