Matteo Bocelli. Nieuwe Singel Solo

Matteo Bocelli

Bron: facebook Matteo Bocelli

SOLO

Na het prachtige nummer met zijn vader Andrea Bocceli ‘Fall on Me’ heeft Matteo Bocceli zijn debuut singel uitgebracht: SOLO.

MATTEO BOCELLI’S DEBUT SINGLE “SOLO” Spotify


Na het prachtige nummer met zijn vader Andrea Bocceli ‘Fall on Me’ heeft Matteo Bocceli zijn debuut singel uitgebracht: SOLO.

Matteo is geboren op 8 oktober 1997. Zijn moeder is Enrica Cenzatti. Amos en Matteo zijn de kinderen uit het eerste huwelijk van Andrea Bocelli. Met Veronica heeft, de huidige vrouw van Andrea Bocelli heeft hij nog een dochter gekregen, Virginia.

Matteo Bocell

Photo door: Fabian Hochscheid

Tenor musicus

Matteo zijn liefde voor muziek is, hoe kan het ook anders door Andrea Bocelli met de paplepel ingegeven. Deze grote inspiratiebron zorgde ervoor dat de liefde voor muziek al vroeg ontstond. Daarom volgde hij al vroeg piano lessen.

Matteo Bocelli

Photo door: Fabian Hochscheid

Biografie

Naast dat Matteo zingt is hij ook model onder andere voor een reclame campagne van Jennifer Lopez. Op zijn achttiende jaar trad hij voor het eerst op in het Teatro del Silenzio

Ook in America heeft hij opgetreden, hij nam deel aan de David Foster and Friends wedstrijd. Daarnaast heeft hij in het beroemde Colosseum in Rome opgetreden, en is hij al te zien geweest op de Italiaanse tv, Rai Uno.

Album Si van Andrea Bocelli

Op de laatste CD van Andrea Bocelli, zingt Matteo een prachtig duet samen met zijn vader ‘Fall on Me’. Matteo heeft een eigen geluid, maar je hoort ook het onmiskenbare timbre van de stem van zijn vader. Een unieke samensmelting van twee prachtige stemmen.

 

Links voor meer informatie

meer over Andrea Bocelli

meer over Matteo Bocelli

FB van Matteo