Nieuws Italië. Fabrizio Frizzo overleden!

Nieuws Italië

Nieuws Italie

Bron: Rai News

Fabrizio Frizzi bekend van Rai uno en vooral van L’Eredita is getroffen door een hersenbloeding waaraan hij is overleden. Fabrizio is 60 jaar geworden. Hij is overleden op 26 maart 2018. Het was een buitengewone man en graag gezien op de tv. Hij deed zijn werk vol overgave. In een bericht schreef zijn familie, vrouw Carlotta en broer: ‘Bedankt voor alle liefde’.

Hersenbloeding

Nadat hij in het ziekenhuis is opgenomen in Rome in het St. Andrew’s Hospital in Rome is hij ’s nachts overleden. Tijdens een opname van een aflevering van het programma ‘L’Eredità’ op 23 oktober kreeg hij een hersenbloeding. Nadat hij geholpen was op de polikliniek in Umberto I in Rome werd hij een paar dagen later ontslagen. Hij is daarna weer aan het werk gegaan en maakte zelfs grapjes dat het werk hem hielp om zich beter te voelen en te herstellen. Op 5 februari jl. is hij 60 geworden.

Rai reageert

Rai reageert op het nieuws met: “Niet alleen een groot artiest en een showman zijn we verloren, maar ook een goede vriend, een persoon die ons de liefde voor werk heeft geleerd. Hij was altijd attent en respectvol tegenover zijn publiek. De man met de glimlach en knuffel voor iedereen. Het is moeilijk uit te leggen wat dit verlies voor ons betekent”.

Carriere

Hij was zeer geliefd bij het publiek. Fabrizio Frizzi maakte zijn debuut bij Rai met ‘Il barattolo’ in 1980. Hij was het gezicht van vele tv programma’s waaronder ook het liefdadigheidsprogramma ‘Telethon’ en Miss Italia. In 2002 leerde hij zijn vrouw kennen, die journaliste was bij Sky Tg24. Daarnaast was hij ook de stem in een animatiefilm van Toy Story-Cowboy. Ook heeft hij meegedaan in het programma ‘Dancing with the stars’. In Arena di Verona heeft hij de rol gespeelt van Mirko zeta in Vedova Allegra, samen met Cecilia Gasdia en Luca Canonici en Andrea Bocelli. Romano.

Bron