Ontdek Puglia! Met deze geweldige reis.

Ontdek Puglia

Ontdek puglia

Hetty de Vogel, eigenaresse van S.O.G.N.O. gespecialiseerd in delicatessen uit Puglia en schrijfster van het reisboek: ‘Puglia, een bijzondere belevenis’, heeft samen met Southern Visions deze prachtige, unieke en exclusieve 8-daagse ontdekkingstour samengesteld om Puglia optimaal te kunnen beleven.

Puglia is een geweldige streek met veel natuur, zee en vergezichten. Het is mogelijk om het echte Puglia te ontdekken via een reis die door Hetty de Vogel is samengesteld. Wanneer je op deze reis meegaat kun je je onderdompelen in het echte Italiaanse gevoel en genieten van alles wat Puglia te bieden heeft. Wie kent ze niet? De foto’s waar Italiaanse families aan lange tafels eten. In deze reis wordt dit mogelijk gemaakt om heerlijk te luchen aan een lange tafel onder de olijfbomen. Of wat dacht u van een boottocht, of wakker worden in een echte masseria. Dit zijn maar een paar mogelijkheden van deze samengestelde reis.

Ontdekt Puglia

Het hele programma van de deze speciale samengestelde reis kunt u nalezen. “Puglia een bijzondere belevenis”, un viaggio da S.O.G.N.O.

ontdekt puglia

Een klein stukje van de reis door Hetty de Vogel
Deze droomvakantie bevat meer dan alleen sightseeing en proeverijen, al is dit natuurlijk wel een belangrijk onderdeel van de reis. Het speciale van deze reis is dat je samen met Hetty op een persoonlijke manier Puglia gaat ontdekken en beleven. Overnachten in een prachtig gerestaureerde boerderij, picknicken tussen de eeuwenoude olijfomen, varen langs de kust van Polignano en Monopoli, lokale wijnen proeven, mozzarella en burrata maken, olijfolie proeven, fietsen en picknicken op het strand, orecchiette leren maken, heerlijke diners en gezellige Pugliese avonden, wakker worden in Lecce, Gallipoli, slenteren door Ostuni, de geheimen ontdekken van Alberobello. Dit alles in de heerlijke relaxte, ontspannen en gezellige sfeer, waar Puglia zo bekend om is. Ontdek de smaken, kleuren en geuren van Puglia en krijg het Puglia gevoel!

Puglia heeft de meest verse zeevruchten, niet drukke open vlaktes, onweerstaanbare desserts en gebak, prachtige wijnen en 50 miljoen olijfomen die deze regio maken tot ‘s werelds grootste olijfolieproducent. Kom naar Puglia en hoor de stemmen uit het verleden roepen over de trulli. We beloven dat als je Puglia eenmaal hebt ontdekt, Puglia een blijvende indruk achter zal laten. Er is een openheid en rustieke charme in Puglia, die niet alleen tot uiting komt in de persoonlijkheid van de plaatselijke bevolking maar ook in het het eten. Lokale gerechten zijn eenvoudig maar lekker, hebben de tand des tijds doorstaan en worden doorgegeven van generatie op generatie.

ontdek puglia

Puglia’s nadruk op olijfolie, volle granen, groenten en vis is een klassiek voorbeeld van het bekende en gezonde mediterrane dieet. De regio heeft ook tal van historische en culturele schatten. Haar lange en kleurrijke geschiedenis, waarin o.a. de Noormannen en de Byzantijnen een rol speelde, heeft als resultaat een eclectische mix van architectuur, culturele bezienswaardigheden en een weergaloze gastvrijheid.

Wilt u samen met Hetty Puglia ontdekken dan kan dit van 10 tot 18 september 2016 met een speciaal door haar samengestelde bijzondere en unieke reis

Klik op http://shop.sogno-olio.com/nl/reis-puglia voor het volledige programma of mail voor informatie naar: travel@sogno-olio.com Vermeld er even bij dat je de informatie hebt van ItalieNu.