Osteria La Murgiana. In Gravina Puglia. Heerlijk genieten!

Osteria La Murgiana

osteria

Om kennis te maken met het echte Italiaanse eten dan is dit echt een restaurant waar je geweest moet zijn. De koks werken hier met passie net als de bediening. Alles wat hier wordt klaargemaakt is authentiek.

Osteria La Murgiana

Het is wel aan te raden om ruim de tijd te nemen want het gaat hier echt op zijn Italiaanse en dit is heerlijk genieten. Geweldige sfeer en heerlijk eten voor een zeer goede prijs. Osteria la Murgiana, Via XXIV Maggio 25, Gravina in Puglia (Ba) Deze osteria staat ook goed aangeschreven bij Tripadvisor.

We komen ogen tekort in dit restaurant en we willen natuurlijk alles proeven. Dit alles onder het genot van de plaatselijke wijn. Die overigens uitstekend is.

Wat hier wordt geserveerd is onder andere:
orecchiette con cime di rape con peperoni secchi. Dit is een typisch Puglies gerecht de pasta Orecchiette met de groente cime di rape.

orecchiette-con-cime-di-rapa-

Tagliata di manzo con rucola. Dit is een vleesgerecht. Tagliata betekent gesneden. Gesneden stukjes rundvlees met rucola en Parmezaanse kaas.

tagliate

Torteloni con tartufo. Torteloni is een pasta soort gereserveerd met truffelsaus.

truffel

Natuurlijk eindigen we met de dolce. Ook nu worden er verschillende nagerechten geserveerd. De Tiramisu is uitstekend.

Voor degene die het echte Italiaanse eten willen proeven een aanrader!

tiramisu

Gravina is een stad vol monumenten en kerken. Het landschap is indrukwekkend een prachtige omgeving met het park van Alta Murgia.
gravina

Bezoek ook eens de website van de Osteria