Puglia een bijzondere belevenis!

Hetty de Vogel heeft na haar studie Facility Management, 13 jaar in Italië gewerkt en gewoond. Zij spreekt vloeiend Italiaans en heeft zich de Italiaanse cultuur en gewoontes eigengemaakt. Met haar eigen bedrijf S.O.G.N.O. geeft zij bekendheid aan de eno-gastronomische cultuur en tradities van het unieke en authentieke PUGLIA.

Puglia een bijzondere belevenis

Puglia een bijzondere belevenis

Puglia een bijzondere belevenis

is de titel van haar boek dat net is uitgekomen. In dit boek schrijft ze over haar geliefde streek Puglia. Op het Italie Evenement in Haarzuilens zal Hetty haar boek presenteren. Dit zal in een stand zijn van EDICOLA. Hier is ook het boek te koop en kunt u Hetty persoonlijk leren kennen. Naast dat ze haar boek presenteert zal ze ook haar producten van S.O.G.N.O. meenemen zoals taralli, pasta, pomodoro fiaschetto slow food producten enz. Het is natuurlijk mogelijk om deze producten te proeven en te kopen.

Geweldig voor degene die van Puglia houden en voor degene die Puglia nog moet ontdekken. Puglia een bijzondere belevenis.

Puglia een bijzondere belevenis

Puglia een bijzondere belevenis

Hetty de Vogel is al weer bezig met haar volgende project Puglia. Hierover binnenkort meer!

In het boek Puglia een bijzondere belevenis

Puglia een bijzondere belevenis, neemt Hetty de Vogel je mee naar het pure, authentieke Puglia. Een ontdekkingstocht langs de leukste dorpjes en de mooiste plekjes en stranden. Waar vind ik het lekkerste broodje vis of de echte focaccia Pugliese? Waar kan ik pasta leren maken? Waar zijn de leukste restaurantjes? Verken Puglia met de auto, op de fiets of wandelend. Slenter door de dorpen en prachtige steden, bezoek masserias of geniet van de stranden.

Puglia, olijfbomen, zilvergroene bladeren, duizenden kronkelende stammen, die sinds eeuwen zijn geworteld in de rode grond. Velden vol klaprozen omringd door witte stenen muurtjes met her en der de puntdaken van een trullo. De ongerepte kustlijn, de glimlach van de Pugliesi. De geur van versgebakken focaccia. De vrouwen die orecchiette maken op straat. Ontdek de smaken, kleuren en geuren van Puglia en krijg het Puglia gevoel.

Buon viaggio… e Buon appetito!

Koop bij bol.com

Algemeen:
Aantal blz. 160
Uitgever:Edicola
veel foto’s
Mogelijkheid tot downloaden van bijbehorende kaarten via link