Pure Italian Cuisine. Door Roberto Payer.

Pure Italian Cuisine

Door Roberto Payer

Pure Italian Cuisine

Pure Italian Cuisine

Het Boek Pure Italian Cuisine of in het Italiaans Pura Cucina Italiana is een mooi boek wat niet misstaat in de boekenkast van de echte Italiaanse kook liefhebber. Het boek straalt het Italiaanse leven uit en is mooi vormgegeven. In het kookboek staan recepten die normaal alleen bij Roberto’s in Amsterdam gegeten wordt. Nu is het mogelijk om deze prachtige recepten ook thuis te bereiden.

Roberto Payer is the ‘Godfather’ van het Restaurant ‘Roberto’s’, zoals staat beschreven op het boek. De gerechten waarbij het water je in de mond loopt worden bereid door Hoofd chef Franz Conde. Zijn recepten worden gegeten samen met de voortreffelijke wijnen die goed passen bij de gerechten.

Er zijn verschillende recepten te vinden in dit boek, soepen, antipasti, pasta, risotto en hoofd – en bijgerechten. Natuurlijk staan er ook mooie nagerechten beschreven in het boek.

Elk recept is makkelijk thuis te maken. Door de geweldige fotografe Jan Bartelsman wordt je vanzelf geïnspireerd om zelf deze gerechten klaar te maken.

ambassadeur van Italie

Ambassadeur van Italie

De ambassadeur van Italië was aanwezig bij de presentatie van het Boek ‘Pure Italian Cuisine’. De ambassadeur Francesco Azzarello is een liefhebber van een goede Italiaanse keuken.

‘Per gli amanti della buona forchetta’ oftewel voor degene met liefde voor een goede keuken is dit boek een echte aanrader.

Pure Italian Cuisine

Pure Italian Cuisine

Bekijk op bol.com

Elisa van ItalieNu.