Restaurant. Raimondi’s Villa Rozenrust!

Restaurant
Raimondi’s Villa Rozenrust is een restaurant in een prachtige villa in Leidschendam. Wanneer je aan komt rijden wordt je verwelkomt door de goede sfeer. Bij Raimondi’s kun je heerlijk genieten van Italiaanse gerechten. De gerechten zijn met zorg bereid en het ene gerecht is nog lekkerder dan het andere gerecht. De gerechten worden vers bereid met de beste ingrediënten van het moment. Er wordt gekookt met veel producten uit Calabrie. Dit is de streek waar de Raimondi’s zijn opgegroeid.

restaurant

Het restaurant is met smaak en klasse ingericht. Je waant je in een chic Italiaans restaurant. Hier wordt je verrast met diverse heerlijke gerechten.

De Raimondi’s zijn opgegroeid op het platteland van van Calabrië in San Marco Argentano. Waar ze regelmatig terugkeren naar hun oude vertrouwde dorp.

Trouwzaal

Feest, vergaderen of Trouwen het kan allemaal in Villa Rozenrust. Villa Rozenrust is een unieke locatie voor het organiseren van feesten.
Er kan ook getrouwd worden op deze locatie, wat een unieke ervaring is. Met een limousine of andere trouwauto is het geweldig om op deze locatie aan te komen. Na de bruiloft is het mogelijk om een receptie, feest of een uitgebreid diner te houden. Het is de locatie voor een onvergetelijke avond, vol met Italiaanse gastvrijheid.

Villa Rozenrust heeft eigen parkeergelegenheid en is goed bereikbaar per auto.

champagne

Restaurant Villa Rozenrust is dagelijks geopend vanaf 17:30. Op maandag is het restaurant gesloten. Met liefde voor het vak en Italiaanse passie bereiden wij de lekkerste vlees- en visgerechten voor u.
Villa Rozenrust heeft geen A La Carte menu. Er wordt voor € 42,50 p.p. een 4 gangen menu geserveerd dat bestaat uit:
een bruschetta (Italiaanse appetizer van dubbel gebakken brood met cherrytomaatjes, olie en basilicum)
uw tafel vol met verschillende soorten koude en warme anti-pasti
2 soorten huisgemaakte pasta’s
vis- of vleesgerecht (keuze)

Meer weten over Villa Rozenrust