Restaurants. La Galleria een begrip!

Restaurants
Restaurants

La Galleria, wie kent het niet! Een oer Italiaans restaurant! De eerste La Galleria opende in 1981. Daarna kwam er een La Galleria op de boulevard. De mensen maakte kennis met de “Italiaanse Keuken”. Het is een groot succes geworden. Het is natuurlijk ook heerlijk wanneer je op Scheveningen loopt in de winter kan dat bij de grote open haard en op het overdekte terras en in de zomer op de terrassen. Zelfs in de winter op een mooie zonnige dag kun je genieten op het verwarmde terras. La Galleria heeft 4 restaurants. Twee op Scheveningen, één op Kijkduin en één in Noordwijk.

La Galleria heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd door innovatief te zijn en te durven ondernemen. De restaurants staan bekend om de vele mooie thema-avonden, wijnproeverijen, modeshows, dinershows en uitgebreide evenementen. De evenementen zijn goed bezocht door bekende nationale en internationale sterren en vele anderen.

galleria kijkduin

La Galleria kijkduin

Bij La galleria kun je terecht voor een heerlijk diner of een hapje. Maar je kunt ook terecht voor een gezellige lunch, high tea, een romantisch aanzoek, vrijgezellenfeest of de bruiloft, een bedrijfsuitje, workshop of receptie bij een van de vier La Galleria restaurants.

De missie van La Galleria

De gasten een onvergetelijk bezoek bezorgen met heerlijk Italiaans eten en drinken, overgoten
met de zuidelijke gastvrijheid.

La Galleria
Gevers Deynootplein 105,
2586 CP SCHEVENINGEN
telefoon 070 – 3 521 156