Ristorante Impero Romano. Na Den Haag nu ook in Amsterdam!

Ristorante Impero Romano

Het restaurant heeft al een filiaal in de Hofstad. Hierdoor konden we al genieten van de originele Italiaanse keuken.

Intussen is er ook een restaurant in de hoofdstad geopend. Het restaurant in Amsterdam is bovendien gevestigd in een mooi statig pand.

Ristorante Impero Romano

Italiaanse sfeer!

Zodra je binnenkomt voel je de Italiaanse sfeer. De Italiaanse gastvrouw begroet de gasten. Daarna brengt ze de gasten enthousiast naar hun tafeltje. Daarnaast werkt ook het overige personeel professioneel. Hierdoor kun je heerlijk genieten van een ontspannen avondje uit.

Impero Romano
Een Italiaans avondje uit in de hoofdstad!

Maak kennis met de Italiaanse gastvrijheid bij Impero Romano. Uiteraard is er een ruime keuze van overheerlijke gerechten. Daarnaast staan er uitstekende wijnen op de kaart. Bovendien kun je ook kiezen uit verschillende vegetarische gerechten. Kortom voor een heerlijk Italiaanse avond uit ben je hier aan het juiste adres.

Antipasti

Tevens is de Antipasti op de menukaart erg gevarieerd. Met name de ‘Tagliere Impero’ is één van de heerlijke voorgerechten. Voor degene die van vissoep houdt is dit een aanrader.

antipasti

Tagliolini al Parmigiano

Bovendien is de ‘Tagliolini al Parmigiano’ erg populair. Aangezien dit gerecht heerlijk smaakt. Overigens wordt de verse pasta bereid in een grote Parmezaanse kaas. Daarna wordt deze pasta geserveerd met geraspte truffel en Parmezaanse kaas.

Tagliolini al parmigiano

Aperitivo Bar

Naast de Italiaanse keuken is er ook de Aperitivo Bar. Zodoende kun je ook lekkere cocktails proeven. Bovendien worden de drankjes geserveerd in combinatie met heerlijke Italiaanse hapjes. Dus voor een avond gezellig borrelen is dit het juiste adres.

 

Bar Impero Romano

Lunch

Anderzijds is het ook mogelijk om hier voortreffelijk te lunchen. Er staan namelijk voor de lunch heerlijke gerechten op de kaart.

Openingstijden en reserveren.

Impero Romano Amsterdam

Het restaurant is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner. Daarnaast is het ook mogelijk om online te reserveren.

Informatie

Website Impero Romano Amsterdam

Telefoonnummer 020 752 7444
email amsterdam@imperoromano.nl.

Impero Romano Den Haag

Kazernestraat 146, 2514 CW Den Haag
T 070 363 24 25
E info@imperoromano.nl

Ristorante impero romano

Vermeld er even bij dat je van ItalieNu website komt.