Roman Italia Grande Amore. Boekentip!

Roman Italia Grande Amore

Elisa Margaret

Een romantisch boek met als grote middelpunt Italië. Voor iedereen die verknocht is aan Italië is dit een heel leuk boek om te lezen. Bovendien begint het verhaal in het noorden van Italië in Verona. Daarna verplaatst het verhaal zich naar de hak van Italië. Overigens zijn er ook 24 mooie foto’s toegevoegd in het boek.

 

Roman Italia Grande Amore

Samenvatting

Anna komt na een tijd weer terug in Italië. Haar reis begint in Verona. Herinneringen van vroeger komen boven. Tijdens haar verblijf in Verona ontdekt ze het prachtige kasteel van de familie La Contessa. Met een bezoek aan het kasteel vindt ze een foto met een gedicht, dat haar doet denken aan haar eigen moeder.

Met Roberto ontdekt ze opnieuw Verona. Vervolgens nodigt Roberto haar uit om mee te gaan naar Puglia. Zodoende maakt ze opnieuw kennis met de liefde en ontdekt ze het zuiden van Italië.

Dit verhaal neemt je mee naar de mooiste plekken van Italië. De prachtige plekken in Verona en Puglia worden besproken met de daarbij behorende anekdotes, geschiedenis, streekgerechten, bijzondere pasta, brood en foto’s.

De smaak van Italie

ItalieNu staat tussen de boeken op de website van De Smaak van Italie, “7 Italiaanse boeken de je gelezen moet hebben”.

smaak van italie

 

Voor degene die ook graag dit boek willen lezen en even willen wegdromen in het romantische verhaal kunnen het boek nu bestellen via boekbestellen.nl

Het boek is o.a. te verkijgen bij:

BRUNA en PAAGMAN  AKO

en verder de meeste online boekwinkels

Het boek is ook te verkijgen via Bol:

Productinformatie

Binding : Paperback
Formaat : 130mm x 190mm
Aantal pagina’s : 175
Schrijfster : Elisa Margaret
ISBN : 9789463452090