Solo vino. Voor heerlijke Italiaanse wijnen!

solo vino

Solo Vino

Italiaanse Wijnbar

Solo Vino is de eerste puur Italiaanse wijnbar van Nederland. Voor een gezellig avondje uit ben je hier aan het goede adres. Overigens is het ook mogelijk om de geproefde wijnen te kopen via de webshop  Daarnaast is het ook mogelijk om met vrienden, collega’s of voor een andere gelegenheid wijn te komen proeven in deze Wijnbar.

Solo Vino Winebar
Gevers Deynootweg 103
2586 CP Scheveningen
070-3521156

Ruime keuze uit de beste wijnen

Solo Vino biedt keuze uit meer dan 80 Italiaanse wijnen met voor ieder wat wils. Zodoende is het mogelijk om kennis te maken met de verschillende Italiaanse wijnstreken. De sommelier voorziet u graag van een passend advies. Daarnaast kan hij alles vertellen over de wijnen. Bovendien kun je van deze prachtige wijnen genieten in combinatie met heerlijke authentieke Italiaanse delicatessen.

Webshop van Solo Vino

solo vino

Ben je na het proeven van de wijn enthousiast geworden dan is het is ook mogelijk om de wijn online te bestellen via de webshopHier vind je een uitgebreid sortiment van de beste wijnen.

Telegraaf

Onlangs werd er in de Telegraaf een mooi artikel geschreven over wijnkenners uit Zimbabwe in de Telegraaf 

Relatiegeschenken

Het is een bekend gebruik om zakenrelaties, medewerkers of mensen die je een warm hart toedraagt te verrassen of te bedanken met een geschenk. Wat is er mooier dan dat met Italiaanse wijn te doen?

Solo Vino imports

 

solo vino

Solo Vino is niet alleen gespecialiseerd in levering van kwaliteitswijnen rechtstreeks van de producent aan de consument maar ook aan de horeca. Zij leveren aan de horeca tegen zeer scherpe prijzen.
In de omgeving van Den Haag bezorgen zij vanaf 120 flessen met hun eigen bezorgdienst 5 dagen in de week. Voor meer informatie of een catalogus neem contact op via inkoop@entrada-restaurants.nl
Restaurant La Galleria