Vaarnaval – The Italian Way

Cultureel en Muzikaal evenement

Op zaterdag 27 juli 2019 wordt het enerverende, culturele en muzikale evenement Vaarnaval “The Italian Way!” in Den Haag georganiseerd. Tijdens de uitvoering zal dit landenthema als rode draad door het evenement lopen. Getracht wordt om zoveel mogelijk de kunst en cultuur van Italië aan een breed publiek te tonen. Zowel op het evenemententerrein als op het water.

De Doelstelling

Een jaarlijks terugkerend Haags evenement, op en rond het water met daarin iedere jaargang een ander landenthema. Dit mede gezien het internationale karakter dat Den Haag heeft. Daarnaast om door middel van dit evenement aandacht te schenken aan de vele mogelijkheden op de Haagse Grachten en het recreatief gehalte van de locatie waar het evenement plaats vindt.

Een evenement met een cultureel, maatschappelijk karakter, waarin de doelstelling is om verbindingen tussen culturen en landen te maken. Deze uitvoering is gekozen voor een combinatie met Italië.

Bezoek het evenement

Het evenemententerrein is gratis te bezoeken. Voor de boottocht kan men ter plekke kaarten kopen.

Vaarnaval wordt mede georganiseerd door Italian Food Trucks en Italian Entertainment i.s.m. Dansacademie Den Haag en Rob Andeweg Produkties.

Exposanten en Foodtrucks (met een Italiaans thema) die mee willen doen kunnen mailen naar info@italianfoodtrucks.nl voor inhoudelijke informatie.

Zaterdag 27 juli 2019 van 10.00 uur tot 20.00 uur. Laan van Reagan en Gorbatsjov in Den Haag.