Appartement te koop Italie. AKIRIS prachtig resort!

Appartement
Akris

Vakantie resort Akiris

Akiris in Novasiri is een prachtig resort in het uiterste zuiden van Italië. Dit resort is van alle gemakken voorzien en ligt vlakbij het privé strand die bij het park hoort. Akiris is een mooi, groot en schoon resort met veel groen en twee prachtige zwembaden. Wanneer je tot rust wil komen is dit heerlijk genieten van strand en zwembad.

Vakantie resort Akiris

Op dit resort is een appartement te koop met 5 slaapplaatsen. Dit appartement is te koop voor 2 weken in augustus en 2 weken in september. Het appartement kan verkocht worden voor 2 of 4 weken. Wanneer het appartement wordt gekocht voor 4 weken kost het appartement €36.000,– en wanneer het appartement wordt gekocht voor 2 weken in augustus kost deze €34.000,–.

Vakantie resort Akiris

Heeft u interesse stuur een mail naar italienu@gmail.com

Faciliteiten op het Resort

– Receptie – Engels en Frans
– 2 Restaurants;
– 2 Bar;
– 2 zwembaden met kinderbad;
– 3 Tennis banen;
– 2 voetbalvelden;
– Mini golf;
– Mini club;
– Entertainment;
– parkeer gelegenheid;
– Betalen met Credit cards : Visa, Mastercard, Diners en American Express;
– Amphitheater;
– vergaderzaal;
– Prive zandstrand op 250 mt afstand, te bereiken via het resort.
– Klein winkelcentrum;
– WiFi Zone (code aanvragen voor wifi);
– Wasserette;

Vakantie resort Akiris

appartement

Wat is er te ontdekken in de omgeving.

Matera

Matera

Matera

Momenteel behoort Matera tot het cultureel erfgoed van UNESCO. Matera heeft een oud en nieuw gedeelte, via het plein piazza Vittorio Veneto, kun je via een trap op het midden van het plein naar het oude Matera lopen. Maar niet eerst zonder een foto te maken met het uitzicht op de prachtige oude stad. Naast het afgebakende stuk waar je naar beneden kunt lopen, zie je een soort natuurlijk groot raam dat uitkijkt op de Grand Sassi. meer over Matera

MONTESCAGLIOSO

montescaglioso

Montescaglioso

Montescaglioso is ontstaan uit de ruïnes van Metapontum. Op een oude Basilianen klooster, ontstond de Benedictijnse abdij van San Michele Arcangelo XI) een van de belangrijkste monastieke gemeenschappen in het zuiden.

METAPONTO

Metaponto

Metaponto

Metaponto ontstaan in de 7e eeuw v.Chr. door Grieken van Achaea. Dit was één van de meest belangrijke kolonies van Magna Griekenland. De rijkdom van Metaponto kwam voornamelijk door het grote en vruchtbare gebied die grensde aan de rivieren Bradano en Basento. Beroemd was de productie van granen. Het heilige terrein omvat vier tempels: de oudste, opgedragen aan Athena, begin van de zesde eeuw. V.CHR. De tempels van Apollo en Hera gerealiseerd in 570 v.Chr. Rond 470 v.Chr. werd de monumentale Ionische tempel gewijd aan Aphrodite gebouwd.

BERNALDA

Bernalda

Bernalda

Werd gebouwd in de vijftiende eeuw. Genoemd naar Bernardino de Bernaudo. Hij bouwde rond het kasteel.

PISTICCI

Pisticci

Pisticci

Pisticci gebouwd op een heuvel van klei, waaruit het uitzicht zich strekt over de vlakte van Basento naar de toppen van het massief van Pollino. De oorsprong van de stad is onzeker, maar bevindingen zijn het bewijs van het bestaan zo vroeg als de zesde eeuw. Het land wordt gekenmerkt door het verschijnen van witte huisjes.

Bari

Ook Bari is een aanrader om te bezoeken. Al eerder hebben we hierover een reportage gemaakt.https://www.italienu.nl/bari-vecchia/

Lecce

Lecce is prachtig om te bezoeken het wordt ook wel Florence van Puglia genoemd om zijn barokke stijl.

Heeft u interesse stuur een mail naar italienu@gmail.com
akiris

Akiris heeft ook een website