Villa Castiglione. Gelegen op het landgoed Tenuta Di Saragano

Villa Castiglione

Villa Castiglione

Villa Castiglione

Deze Villa is gelegen op het landgoed van ‘Tenuta di Saragano’. De accommodatie is geschikt voor 12 personen, verdeeld over 5 slaapkamers. Bovendien zijn de droomslaapkamers voorzien van smeedijzeren bedden met hemelbed. Daarnaast zijn er vijf badkamers beschikbaar met douche en bad. Deze badkamers zijn echter van alle gemakken voorzien.

Villa Castiglione

Villa Castiglione

Villa Castiglione is een rustiek landhuis. De villa is bovendien ingericht met comfortabel meubilair. Het is een authentiek landhuis. De originele balken plafonds zijn nog te zien. Het huis is echter gedecoreerd met onder andere kroonluchters en zorgvuldig uitgezochte materialen. De functionele keuken is  goed uitgerust. De massief houten eettafel biedt plaats voor 12 personen. Bovendien is de eetkamer voorzien van een open haard.

Daarentegen kunt u ook de avonden doorbrengen in de ruime biljartkamer. Deze kamer is voorzien van een grote open haard en comfortabele sofa’s.

Villa Castiglione

Villa Castiglione

Zwembad

Buiten de villa ligt een prachtig panoramisch zwembad. Voorzien van parasols en een clubhuis. Vanuit hier is het heerlijk ontspannen. Immers kunt u vanuit hier over de heuvels van Umbrië met zijn prachtige horizon kijken.

Villa Castiglione

Op het grote terras kun je heerlijk ontbijten. Fijn buiten ontbijten omgeven door het weelderige groen van het landgoed.

Villa Castiglione is een goed uitgangspunt om steden te bezoeken zoals: Todi, Perugia, Assisi, Montefalco, Spoleto and Orvieto.

www.laghirlanda.it
www.tenutepongelli.it