Villa Pellegrino eBook

Villa Pellegrino Ebook

‘JIJ blij WIJ blij’ actie April 2020

Lieve familie, vrienden en Italië liefhebbers, 

villa pellegrino ebook

Zonder jullie was Villa Pellegrino nooit geworden wat het nu is. Een prachtige B&B waar wij ons dagelijks inzetten om de gasten een Geweldige Vakantie te bezorgen. Helaas kunnen wij momenteel door het Coronavirus niet starten met het seizoen. Begrijpelijk, gezondheid van mens en maatschappij gaat voor. Maar we kijken ook vooruit en hebben iets bedacht om elkaar te helpen. Er komen echt weer betere tijden aan!!!! #toonjekwetsbaarheid #durftevragen #doeslief. 

We lazen vorige week een berichtje van een oude dame van 88 jaar die de oorlog had meegemaakt:  Er zijn vormen van ellende in de wereld waarvan je weet dat er vrijwel zeker geen einde aan komt. Maar aan deze Corona-ellende komt een eind, al kan het nog wel even duren!

Veel bedrijven hebben het moeilijk momenteel, zo ook Villa Pellegrino. Financieel valt het verdraaid niet mee, want er zijn nu geen inkomsten. Nieuwe boekingen blijven uiteraard uit. Gasten boeken hun vakantie naar een latere periode dit jaar of schuiven door naar volgend jaar. En daarom:

We hebben “Een JIJ blij WIJ blij actie! Help ons momenteel de crisis door!”

villa pellegrino ebook

We hebben een 53-pagina’s tellend e-book geschreven. Het is een prachtig boek geworden met heel veel informatie over de mooie omgeving van Umbrië en Toscane. Veel natuur- en cultuurinformatie, bezienswaardigheden, pareltjes van steden en dorpen, mooie wandel- en fietsmogelijkheden, prachtige foto’s tot een stadswandeling aan toe.

2020 zou het jaar worden waarin iedere gast die bij ons boekt vier weken voor aankomst het e-book zou ontvangen om al heerlijk in vakantiestemming te komen. 

Maar ….. nu is het voor iedereen mogelijk om dit boek te downloaden en nu al te kunnen genieten van zoveel moois wat deze omgeving te bieden heeft.

U kunt dit e-book toegestuurd krijgen bij een donatie van elk gewenst bedrag vanaf € 10,-  Zodra we uw gift ontvangen hebben, sturen we het e-book en heeeel veeeel liefde naar u toe.

Hoe kan dit e-book gedownload worden:

De donatie kan via deze link https://www.paypal.me/bnbvillapellegrino
De donatie kan via een overboeking, stuurt u dan een mail naar   donations@villapellegrino.com voor het rekeningnummer van onze bank. Zet in de omschrijving uw e-mailadres en uw naam.

BELANGRIJK! Als u kiest om via PayPal te doneren, let erop dat u in de beschrijving van de donatie uw voornaam, achternaam en email adres invult. Wat ook belangrijk is is dat u geen vinkje zet bij de tekst “Is dit een betaling voor goederen of services?”.

Help ons de crisis door, we hebben het even heel hard nodig! We willen u echt blijven verwennen in het steeds mooier wordende Villa Pellegrino.

Als we over een poosje weer ‘back in business’ zijn, vieren we het gezamenlijk met een heerlijk glas wijn! Want jullie steun wordt zeer gewaardeerd.

Bij voorbaat heel hartelijk dank. En oh ja, ook heel graag gedaan ;-)  

villa pellegrino ebook

Cari saluti, 
Met vriendelijke groet, 

Arrivederci in Italia,

Sandra, Jeroen, Mauro en Marijke 

Villa Pellegrino

Ons adres:
Via dei Pini 28
06069 Tuoro sul Trasimeno 
Perugia – Italia

ItalieNu helpt in Corona tijd. Meer informatie http://Corona Crisis 2020. ItaliaNu wil steun bieden!